Ντέμη Γεωργίου
«Το πάρτι του γάμου της θα το κάνουμε στην κηδεία»

Η Ντέμη Γεωργίου έφυγε από τη ζωή το πρωί της Δευτέρας σε ηλικία μόλις 39 ετών, μετά από βακτηριακή λοίμωξη που υπέστη στην Πάρο.

Η σύντροφός της, Μαριαλένα Ξηρομερίτη, μίλησε στην εκπομπή «Summer’s Cool» και παρακάλεσε για διακριτικότητα.

Συγκεκριμένα, η Μαριαλένα Ξηρομερίτη ανέφερε: «Σας ευχαριστούμε θερμά για το αμέριστο ενδιαφέρον και την αγάπη που δείχνετε προς το πρόσωπο της Ντέμης Γεωργίου. Παρακαλούμε θερμά να τηρηθεί η απαραίτητη διακριτικότητα προς την εκλιπούσα και τους συγγενείς της, καθώς οι στιγμές που διανύουμε είναι δύσκολες και άκρως προσωπικές».

Το αγαπημένο ζευγάρι σχεδίαζε να παντρευτεί και μάλιστα η Ντέμη Γεωργίου, στην τελευταία της συνέντευξη στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα, είχε πει: «Είμαι της εκκλησίας, γνωρίζω πολύ καλά τις γραφές και αντιλαμβάνομαι, ότι δεν μπορώ να παντρευτώ θρησκευτικά. Δεν υπάρχει ξωκλήσι – Δημαρχείο κοντά στη θάλασσα, που το εγώ έχω ονειρευτεί από μικρή να παντρευτώ, όπως το έχω δει στις ελληνικές ταινίες.

Τόσο απλά, δεν έχει να κάνει με κάτι άλλο. Είναι το όνειρό μου. Είμαι ήδη καλυμμένη από αυτό, που έχει γίνει. Εγώ θα πάω έξω από την εκκλησία με τους φίλους. Το νυφικό θα είναι μαγιό. Εκεί θα κάνω αυτό, που θέλω να κάνω. Έχει κάνει πάρα πολλά πράγματα ο κ. Μητσοτάκης».

Φίλη Ντέμης Γεωργίου: «Το πάρτι του γάμου της θα το κάνουμε στην κηδεία»

Ο δημοσιογράφος της εκπομπής «Summer’s Cool» Ισίδωρος Φίκαρης, φίλος της Ντέμης, συγκινημένος από τον αναπάντεχο χαμό της σεφ, ανέφερε ότι η Ντέμη τούς τελευταίους μήνες με τη σύντροφό της είχαν ένα εστιατόριο στην Πάρο. Το Σάββατο το βράδυ μετά από υπερκόπωση και λοίμωξη που δεν είχε καταλάβει, έχασε τις αισθήσεις της, καθώς δεν είχε πάει στο εστιατόριο λόγω της κούρασης που είχε.

Στην εκπομπή μίλησε και η στενή φίλη της Ντέμης, Ανδριάννα Μανέττα, η οποία θα γινόταν και κουμπάρα στον γάμο της τον Σεπτέμβριο.

«Είχε ένα μικρόβιο, παραπονιόταν για κόπωση, δεν ένιωθε τα άκρα της και έπαιρνε κάποια απλή αγωγή, παυσίπονα και αντιφλεγμονώδη, φοβόταν και λίγο, είχε κανονίσει να κάνει σήμερα εξετάσεις.

Το βράδυ του Σαββάτου ενημέρωσε ότι δεν αισθάνεται καλά και είχε στείλει μήνυμα στον άλλο κουμπάρο της ότι αν κλείσει τα μάτια της θα φύγει, οπότε εκεί καταλάβαμε τη σοβαρότητα της κατάστασης και κλείσανε νωρίτερα το μαγαζί και πήγε η σύντροφός της στο σπίτι, τη βρήκε χωρίς παλμούς, τη συνέφεραν με ηλεκτροσόκ και μετά ήταν σε κώμα. Μέχρι να τη φέρει το ελικόπτερο στην Αθήνα ήταν σε κωματώδη κατάσταση και σε υψηλό σοκ».

Επισήμανε ότι χάθηκαν πολλές ώρες, καθώς δεν βρέθηκε αμέσως ελικόπτερο, παρά μόνο χθες το πρωί.

«Είχε προχωρήσει η λοίμωξη σε όλα τα όργανα, δεν μας άφησαν επιλογή, μας είπαν να είμαστε εκεί γιατί από ώρα σε ώρα θα καταλήξει», προσέθεσε.

Η Ανδριάννα Μανέττα περιέγραψε την Ντέμη Γεωργίου ως ένα καλό πλάσμα, «ευαίσθητο, γενναιόδωρο, το όνειρό της ήταν το εστιατόριο στην Πάρο, ονειρευόταν τον γάμο της τον Σεπτέμβριο. Λάτρευε τα ζώα, αγαπούσε να μαγειρεύει όχι ως επιχειρηματίας, αλλά ως φιλοξενία. Ό,τι κατάφερε το κατάφερε μόνη της. Ηταν πολύ δοτική, είμαστε πολύ περήφανοι».

Βαθιά συγκινημένη, ανέφερε ότι «εμείς σαν φίλοι θα κάνουμε αυτό που ήθελε η Ντέμη και το πάρτι του γάμου της θα το κάνουμε επικήδειο», συμπληρώνοντας ότι έτσι θα τιμήσουν τη μνήμη της και διευκρινίζοντας ότι η κηδεία της θα γίνει στην Αθήνα.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Η λίστα με τις 16 παραλίες σε Αττική και Εύβοια που πρέπει να αποφύγετε

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 24/7

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Λίμνη Κάρλα
Λάρισα: Μαγικές εικόνες με φλαμίνγκο, σταχτόχηνες, λευκοτσικνιαδες και πελεκάνους στην λίμνη Κάρλα
Στο παρακάτω βίντεο αποτυπώνονται οι εκατοντάδες πελεκάνοι να… σκεπάζουν τον ουρανό δημιουργώντας σχηματισμούς στον αέρα πάνω από τη λίμνη
Λάρισα: Μαγικές εικόνες με φλαμίνγκο, σταχτόχηνες, λευκοτσικνιαδες και πελεκάνους στην λίμνη Κάρλα
ypoyrgeio_paideias.jpg
Πανελλαδικές 2025: Καθορισμός εξεταστέας ύλης για το έτος 2025 για την εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση
Καθορισμός εξεταστέας ύλης για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις του 2025
Πανελλαδικές 2025: Καθορισμός εξεταστέας ύλης για το έτος 2025 για την εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση
seismos
Δωδεκάνησα: Ερευνητής προειδοποιεί για μεγάλο σεισμό- Τι «δείχνει»
«Η Ελλάδα και τα Δωδεκάνησα βρίσκονται σε υψηλό κίνδυνο. Ενώ στην Ελλάδα γίνονται σεισμοί άνω των 6 Ρίχτερ ανά 2 χρόνια, δεν έχει σημειωθεί τέτοια...
Δωδεκάνησα: Ερευνητής προειδοποιεί για μεγάλο σεισμό- Τι «δείχνει»