starovas
Ο Δημήτρης Σταρόβας ανέβασε βίντεο στο YouTube του «Τη γλίτωσα στο τσακ και το πληρώνω ακριβά»

Όλο και καλύτερα πηγαίνει ο Δημήτρης Σταρόβας που στις αρχές Μαϊου υπέστη εγκεφαλικό και μεταφέρθηκε από τη σύντροφό του στο Τζάνειο όπου νοσηλεύτηκε για αρκετές ημέρες με σοβαρά θέματα στην πίεσή του και με επεισόδιο κολπικής μαρμαρυγής.

O Δημήτρης Σταρόβας βρίσκεται απέναντι από την κάμερα και στο βίντεο μιλάει για την περιπέτεια υγείας και το δρόμο της επανόδου. Ο καλλιτέχνης επιχειρεί να στείλει μια σειρά από μηνύματα.

Ο Δημήτρης Σταρόβας μιλάει για το πρόβλημα υγείας που τον έστειλε σε νοσοκομείο και απείλησε τη ζωή του. Προσπαθεί να «ταρακουνήσει» όλους εκείνους που δεν προσέχουν τον εαυτό τους. Εμφανίζεται αισιόδοξος ότι πολύ σύντομα θα επιστρέψει στο σημείο που ήταν και τότε όπως λέει, θα μιλήσει ακόμα πιο αναλυτικά, για όλα όσα πέρασε. Στο πλευρό του, αυτό το δύσκολο διάστημα, ήταν η σύντροφός του, Άννα Σταθάκη.

O Δημήτρης Σταρόβας ανέβασε το πρωί ένα βίντεο στο Youtube μέσα από το στούντιο του: «Γεια και χαρά σε όλους. Ελπίζω να με θυμάστε… Λοιπόν είμαι πολύ χαρούμενος παιδιά γιατί πρώτα απ’ όλα σε ότι αφορά την υγεία μου πάνε όλα προς το καλύτερο. Δεν έχω σχεδόν κανένα κινητικό πρόβλημα, μένει να αποκατασταθεί η ομιλία. Όταν γίνει αυτό, παρεμπιπτόντως, θέλω να φτιάξω ένα βίντεο, ίσως και παραπάνω και θέλω παιδιά να σας διηγηθώ όλη την περιπέτεια της υγείας μου από την αρχή μέχρι τώρα» ανέφερε αρχικά και συνέχισε:

«Σε αυτό το διάστημα των τριών μηνών συνέβησαν τόσα πολλά και θέλω να τα μοιραστώ μαζί σας γιατί υπάρχει λόγος, θα το διαπιστώσετε. Από την αρχή που βρέθηκα στο νοσοκομείο μέχρι και πρόσφατα. Νομίζω παιδιά ότι αξίζει τον κόπο να το κάνουμε αυτό γιατί έχω να μοιραστώ πολλά μαζί σας και θέλω να απευθυνθώ σε πολύ κόσμο γιατί στη θέση που ήμουνα πριν συμβεί όλο αυτό πιστεύω πως υπάρχει πάρα πολύς κόσμος. Που δεν προσέχει τον εαυτό του, όπως έκανα εγώ. Ζω από τύχη, μόνο αυτό θα σας πω, ζω από τύχη. Τέλος πάντων, αυτό το βίντεο, όπως είπαμε και πριν θα γίνει όταν μπορώ να μιλήσω καλύτερα».

Ο Δημήτρης Σταρόβας συνέχισε λέγοντας: «Ένας άλλος λόγος που είμαι πολύ χαρούμενος παιδιά είναι, όπως βλέπετε βρίσκομαι στο στούντιο για να κάνουμε αυτό το βίντεο, αλλά κυρίως γιατί προετοιμαζόμαστε για τον Σεπτέμβριο, για τον χειμώνα γενικότερα όπου στις αρχές περίπου του Σεπτέμβρη θα αρχίσουν τα μαθήματα κιθάρας και εδώ στο στούντιο και τα διαδικτυακά και γενικότερα θα μπούμε σε μια ροή κανονική, από τον Σεπτέμβριο όλα αυτά».


 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 2/9

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ypourgeio-paideias.jpg
Υπουργείο Παιδείας: Ηλεκτρονικές εγγραφές ΓΕΛ - ΕΠΑΛ Σεπτεμβρίου 2024
Από 11 Σεπτεμβρίου 2024 και ώρα 12.00 έως 15 Σεπτεμβρίου 2024 και ώρα 23.59, η ηλεκτρονική πλατφόρμα e-εγγραφές θα είναι σε λειτουργία προκειμένου να...
Υπουργείο Παιδείας: Ηλεκτρονικές εγγραφές ΓΕΛ - ΕΠΑΛ Σεπτεμβρίου 2024
foto_education_pencils_2.jpg
ΕΠΑΛ-Π.ΕΠΑΛ: Τα ολιγομελή Τμήματα που εγκρίθηκαν για το σχολικό έτος 2024-2025
Έγκριση, κατ’ εξαίρεση για το σχολικό έτος 2024-2025, της λειτουργίας ολιγομελών τμημάτων Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑ.Λ. και Π. ΕΠΑ.Λ.)
ΕΠΑΛ-Π.ΕΠΑΛ: Τα ολιγομελή Τμήματα που εγκρίθηκαν για το σχολικό έτος 2024-2025