police
Συμβάν ενδοοικογενειακής βίας σημειώθηκε στον Βόλο

Άνδρας στο Βόλο αποφάσισε να μείνει σε παράγκα-κοτέτσι στο οικόπεδο του σπιτιού του, προκειμένου, σύμφωνα με το gegonota.news, να μην έχει επαφή με τη σύζυγο και την κόρη του.

Μάλιστα, χθες ο συνταξιούχος στον Βόλο δικάστηκε στο Αυτόφωρο, γιατί τις απείλησε επειδή φέρεται να του απαγόρευσαν να αφήνει την πόρτα από το κοτέτσι ανοιχτή με αποτέλεσμα οι κότες να λερώνουν με κουτσουλιές τις σκάλες του σπιτιού.

Ο καυγάς

Η κόρη του κατηγορουμένου στον Βόλο τον συνάντησε στο καφενείο της γειτονιάς και του τόνισε να είναι προσεκτικός με τις κότες, γιατί λερώνουν το σπίτι. Ο συνταξιούχος που ζει επτά μήνες με τις κότες και χωρίς ρεύμα, προσβλήθηκε και όταν γύρισε πήγε στο σπίτι και ακολούθησε μεγάλος καυγάς.

Τότε, ο συνταξιούχος στον Βόλο απείλησε την ίδια και τη μητέρα της, λέγοντας τους πως: «θα σας κάψω, θα σας θάψω». Για το συμβάν κλήθηκε η αστυνομία και εις βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ενδοοικογενειακής απλής σωματικής βλάβης και για ενδοοικογενειακή απειλή κατά συρροή σε βάρος της συζύγου και της κόρης του.

Εξακολουθούν οι απειλές

Η σύζυγος του κατηγορούμενου κατέθεσε ότι από τις 27 Φεβρουαρίου, έχει φύγει από το σπίτι και μένει στο κοτέτσι, αλλά εξακολουθεί να τη χτυπά και την απειλεί, παρότι είναι εγχειρισμένη.

Ο γιος του συνταξιούχου υπερασπίστηκε τον πατέρα του λέγοντας πως ο ίδιος μπορεί να μην μένει στο ίδιο σπίτι μαζί τους, αλλά όλες οι φασαρίες γίνονται επειδή δεν τους δίνει χρήματα. Περιέγραψε ένα πολύχρονο σκηνικό εντάσεων με την αστυνομία να καλείται σε σταθερή βάση, ενώ ο ίδιος σε ηλικία 5 ετών πυροβόλησε με όπλο τον πατέρα του κατά λάθος.

Ο άνδρας στον Βόλο καταδικάστηκε σε 14 μήνες φυλάκιση με τριετή αναστολή και πρέπει να μετοικήσει από το οικόπεδο όπου βρίσκεται, ενώ του απαγορεύτηκε η προσέγγιση της συζύγου και της κόρης σε απόσταση μικρότερη των 50 μέτρων.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 4/9

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Ξυλοδαρμός 19χρονης στη Χαλκίδα
Άγριος ξυλοδαρμός στη Χαλκίδα: Αυτά είναι τα σημάδια στην 19χρονη από τον πρώην – «Την έκανε αγνώριστη»
«Την κατάλαβα από αυτά που φορούσε», είπε η μητέρα της
Άγριος ξυλοδαρμός στη Χαλκίδα: Αυτά είναι τα σημάδια στην 19χρονη από τον πρώην – «Την έκανε αγνώριστη»
παιδί χορός
Καλλιτεχνικά Σχολεία: Προσωρινός πίνακας ωρομίσθιων Θεάτρου-Κινηματογράφου και Χορού
Προσωρινός αξιολογικός πίνακας κατάστασης υποψηφίων για την πρόσληψη ωρομίσθιου προσωπικού, εξειδικευμένου στα αντικείμενα των κατευθύνσεων...
Καλλιτεχνικά Σχολεία: Προσωρινός πίνακας ωρομίσθιων Θεάτρου-Κινηματογράφου και Χορού