Thumbnail
Οι αστυνομικοί έρχονται αντιμέτωποι με κατηγορίες για ανθρωποκτονία.

Απαγχονισμένος στο κρατητήριο της ασφάλειας Χαλκίδας βρέθηκε χθες το βράδυ της Δευτέρας 9 Σεπτεμβρίου ένας κρατούμενος. Πρόκειται για έναν άνδρα που είχε συλληφθεί για κλοπές στην ευρύτερη περιοχή.

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για έναν 44χρονο άνδρα με καταγωγή από την Νέα Αρτάκη, όπου είχε απασχολήσει τις Αρχές το τελευταίο διάστημα με κλοπές.

Ο 44χρονος εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς χθες το βράδυ, έχοντας αυτοκτονήσει με ένα σεντόνι, μέσα στα κρατητήρια Χαλκίδας.

Σύμφωνα με το eviathema.gr, τον άνδρα βρήκε ο φύλακας των κρατητηρίων και αμέσως σήμανε συναγερμός στην αστυνομική Διεύθυνση Εύβοιας.

Οι αστυνομικοί έρχονται αντιμέτωποι με κατηγορίες για ανθρωποκτονία. Τόσο ο αξιωματικός υπηρεσίας όσο και ο φύλακας της βάρδιας αντιμετωπίζουν κατηγορίες για πρόκληση θανάτου από αμέλεια.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 24/02

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

konteiners.jpg
Πρόοδος για... λίγους στην Ξάνθη: Σε κοντέινερ οι μαθητές που δεν θα φοιτήσουν στα Ωνάσεια
Εκπαίδευση σε κοντέινερ: Όταν η δευτεροβάθμια επιλέγει τη λύση της προχειρότητας
Πρόοδος για... λίγους στην Ξάνθη: Σε κοντέινερ οι μαθητές που δεν θα φοιτήσουν στα Ωνάσεια