Ακόμη ένα περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας έρχεται στη δημοσιότητα, καθώς άνδρας ξυλοκόπησε άγρια τη σύζυγό του στην Εύβοια και πιο συγκεκριμένα στην Κάρυστο.
Το περιστατικό σημειώθηκε την Παρασκευή (17/01). Λίγες ώρες αργότερα, ο σύζυγος της παθούσας τη μετέφερε στο Νοσοκομείο Καρύστου βαριά τραυματισμένη και όπως υποστήριξε «έπεσε και χτύπησε σε χωράφι».
Σύμφωνα με πληροφορίες του ιστότοπου eviaonline, η γυναίκα η οποία νοσηλεύεται αυτή τη στιγμή σε κρίσιμη κατάσταση με μηχανική υποστήριξη, στο παρελθόν είχε καταγγείλει για ενδοοικογενειακή βία τον σύζυγό της, κάτι που δεν αποδείχθηκε ποτέ και η υπόθεση έκλεισε.
Η αστυνομία κλήθηκε τρεις ημέρες αργότερα, καθώς έγινε ανώνυμη καταγγελία στο αστυνομικό τμήμα.
Άμεσα ξεκίνησε έρευνα της αστυνομίας για τον ξυλοδαρμό και ήδη έχουν κληθεί τουλάχιστον δύο μάρτυρες να καταθέσουν.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 7/02
ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση