Η απάντηση εξαρτάται από το είδος του χαρτιού. Τα περισσότερα χαρτιά ψησίματος που κυκλοφορούν είναι διπλής όψης, γεγονός που σημαίνει ότι δεν έχει σημασία ποια πλευρά θα χρησιμοποιηθεί, καθώς και οι δύο είναι ίδιες. Παρόλα αυτά, υπάρχουν και χαρτιά με επικάλυψη σιλικόνης στη μία πλευρά, κάτι που βοηθά στο να μην κολλήσει το φαγητό και διευκολύνει ακόμα περισσότερο τη διαδικασία του ψησίματος.
Πώς μπορούμε να το διαπιστώσουμε; Μέσω της υφής. Η πλευρά με τη σιλικόνη είναι πιο λεία και γυαλιστερή, ενώ το χέρι γλιστράει πιο εύκολα πάνω της. Για αυτό, πριν χρησιμοποιήσετε αντικολλητικό χαρτί, καλό είναι να ελέγξετε αν οι δύο πλευρές του είναι ίδιες, ώστε να το αξιοποιήσετε σωστά.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς
Η πιο εύκολη Πιστοποίηση Αγγλικών στην Ελλάδα σε 2 ημέρες στα χέρια σου - Δίνεις από το σπίτι σου
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 18/12
Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ
Alfavita Newsroom