Thumbnail

 

Το μπακιρένιο μεσημέρι βγήκε παγανιά και η κυβέρνηση σε διαθεσιμότητα

Από τον σΑτΥρΟπΡόΚο

- Ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης κύριος Μανιτάκης βγήκε σε διαθεσιμότητα από την τρόικα των δανειστών.

- Τη θέση του ανέλαβε ο κύριος Στουρνάρας άλλος ένας υπουργός που έτσι κι αλλιώς βρίσκεται σε διαθεσιμότητα από την πρώτη μέρα της ανάληψης των καθηκόντων του.

- Ο βουλευτής-αγωνιστής της ΔημΑρ Γρηγόρης Ψαριανός έδωσε το στίγμα της υπεύθυνης πολιτικής του κόμματός του λέγοντας πως για τη σημερινή κατάσταση δεν φταίνε τα μνημόνια αλλά εμείς οι ίδιοι.

- Άμα έχεις αριστερή και υπεύθυνη πολιτική δεν μπορείς να την κρύψεις και νιώθεις την ανάγκη να την εκφράζεις δημόσια σε κάθε ευκαιρία.

- Ο «Νέστωρας» της πολιτικής, κύριος Απόστολος Κακλαμάνης δήλωσε πως ο GAP δεν θα έπρεπε να κληθεί στην προανακριτική επιτροπή της Βουλής για τη λίστα Λαγκάρντ.

- Την ίδια ώρα, ο ίδιος ο GAP δήλωνε στις ΗΠΑ πως τόσο ο ίδιος όσο και ο Ομπάμα, παρέλαβαν διαλυμένες οικονομίες και κατάφεραν να σώσουν τις χώρες τους από τη χρεοκοπία.

- Μετά από αυτή του τη δήλωση εγώ θα συμφωνήσω με το «Νέστορα». «Το παιδί είναι εκτός συναγωνισμού» που θα έλεγε και ο «ακατονόμαστος» όπως είπε κάποτε: «Το παιδί δεν κάνει για πρωθυπουργός»!

- Ο Σόιμπλε αποφασίζει και διατάζει για το μέλλον των άλλων χωρών, οι δυνάμεις καταστολής στη χώρα μας εισβάλουν στις 3 μετά τα μεσάνυχτα σε σπίτια ανυποψίαστων κατοίκων.

- Το επόμενο βήμα θα είναι, ο Λιακομιχάλης του μπακιρένιου μεσημεριού να παραδεχτεί ευθέως πως ασπάζεται τις αρχές του φασισμού. Από τη μία έκπληξη στην άλλη. Έτσι είναι οι «δημοκρατίες», όλο εκπλήξεις!

- Εδώ που τα λέμε! Γιατί αποκαλούν το μπακιρένιο μεσημέρι «φασιστικό κόμμα»; Οι άνθρωποι, απλώς εκστασιάζονται με το μουστάκι του Αδόλφου και με τα 60 εκατομμύρια ευρωπαίων νεκρών του πολέμου.

- Αφήστε που με τον τρόπο αυτό θα το χωνέψει η κοινή γνώμη και δεν θα εκπλαγεί όταν, πολύ σύντομα, θα το παραδεχτούν και οι ίδιοι. Οι άνθρωποι είναι ειλικρινείς, πόσο να αντέξουν να υποκρίνονται;

- Είδατε που μερίδα του γερμανικού τύπου τους αποκαλεί «δολοφονική συμμορία»; Τέτοιο μίσος! Λες και βρίσκονται σε εμφύλιο πόλεμο μεταξύ τους!

- Αν διανοηθώ ότι κάποιοι στήνουν φαγοπότι υπερτιμολογήσεων με τα προγράμματα του ΕΣΠΑ αξιοποιώντας τους συγγενικούς δεσμούς με πολιτικά πρόσωπα θα απογοητευτώ. «Ασανσέρ» θα γίνει η ψυχολογία μου.

- ΣΕ μια περίοδο όπως η σημερινή υπάρχουν κάποιοι που μυρίζονται το ψαχνό ΣΑ να είναι κοράκια.

- Σαν τα μανιτάρια φυτρώνουν το τελευταίο διάστημα ειδικά γραφεία προώθησης προτάσεων ένταξης σε κάποιο πρόγραμμα του ΕΣΠΑ, τόσο για ιδιώτες αλλά και για σωματεία.

- Ωραία η ανάπτυξη που ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός μας, με ατμομηχανή το ΕΣΠΑ. Θα γίνει πάλι «της υπερτιμολόγησης», με το αζημίωτο;

- Θυμάστε το Θείο Φώτη που είχε το χαράτσι ως κόκκινη γραμμή; Όταν του πρότειναν να μην το λένε χαράτσι αλλά ιστάραχ, άρπαξε το έσπασε το καθρεφτάκι του και λειτούργησε «υπεύθυνα».

- Να μου το θυμηθείτε. Η ΔημΑρ θα είναι και στο επόμενο κυβερνητικό σχήμα. Είτε είναι του Αλέξη, είτε του Αντώνη. Ήταν να μην τρουπώξει. Έτσι και τρούπωξε, δεν φεύγει εύκολα από την κυβέρνηση.

- Κρίμα, γιατί ο Ευάγγελος, είχε εναποθέσει όλες του τις ελπίδες στον Θείο Φώτη. Άντε τώρα να ξαναδεί βουλευτικό έδρανο.

- Ο GAP γνωστοποίησε στο προεδρείο της Βουλής ότι την ερχόμενη Τρίτη θα πετάξει πάνω από τη Βουλή, με το αεροπλάνο της γραμμής Αθήνα-Νέα Υόρκη.

- Η πιο τρανή απόδειξη ότι είναι πάντα παρών στις δύσκολες ώρες που περνά η πατρίδα του. Τι «ποια πατρίδα του»; Δεν ξέρετε; Αχ, βρε Γιωργάκη, μας λείπεις. Οι μέρες χωρίς εσένα είναι άδειες!

- Αφήσαμε το καλύτερο για το τέλος. Η Αννούλα η ευρωπαία σκέφτεται να ιδρύσει νέο κόμμα. Δεν μας είπε μόνο σε ποια χώρα. Όχι, ρε παιδιά! Όχι στην Ελλάδα. Ευρωπαία την είπαμε όχι ιδανική αυτόχειρα.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 19/7

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

aupnia-ypnos.jpg
«Διαζύγιο ύπνου»: Γιατί γίνεται όλο και πιο δημοφιλές στα ζευγάρια
Aνακαλύφθηκε ότι οι άνδρες είναι πιο πιθανό να πάρουν τον καναπέ ή τον ξενώνα, ενώ μόνο το 25 τοις εκατό των γυναικών που συμμετείχαν στην έρευνα...
«Διαζύγιο ύπνου»: Γιατί γίνεται όλο και πιο δημοφιλές στα ζευγάρια