Thumbnail
Την υπογραφή σου και το πουλί οφείλεις να προσέχεις πού τα βάζεις, αναφέρει μια παλιά – τολμηρή, αλλά σοφή – παροιμία.

Ξενοφών Α. Μπρουντζάκης

Την υπογραφή σου και το πουλί οφείλεις να προσέχεις πού τα βάζεις, αναφέρει μια παλιά – τολμηρή, αλλά σοφή – παροιμία. Η «Ελευθεροτυπία» δεν πρόσεξε ούτε το ένα ούτε το άλλο υπογράφοντας ανήκουστες και κυρίως επαχθέστατες και επικίνδυνες ανοησίες και βάζοντας την ιστορική της υπογραφή ελαφρά τη καρδία σε ένα αχαρακτήριστο – και διόλου αθώο – δημοσίευμα, που αναδεικνύει τη χούντα – την άθλια δικτατορία των δολοφόνων που κατέστρεψε τη χώρα και παρέδωσε τη μισή Κύπρο στους Τούρκους – ως δημοφιλέστερη από τη δημοκρατία του σήμερα. Προσωπικά, δεν είμαι φίλος των δημοσκοπήσεων, ουδέποτε μάλιστα υπήρξα, ωστόσο δεν μετράμε ό,τι πέσει στον δρόμο μας, κυρίως… πουλιά!

Τα ερωτήματα, όσο ευφάνταστα και αν τίθενται, πρέπει στοιχειωδώς να ελέγχονται από τη λογική και την ευθύνη απέναντι στην κοινή γνώμη, προστατεύοντας πρωτίστως το συμφέρον των πολιτών.
Αν μπεις σ’ ένα μπαρ και ρωτήσεις τους θαμώνες αν το ουίσκι είναι προτιμότερο από το νερό, τι θα σου απαντήσουν άραγε; Αυτό σημαίνει ότι δεν πρέπει να πίνουμε νερό ή ότι προτιμούμε δολοφόνους δικτάτορες προερχόμενους από τον πάτο της τροφικής αλυσίδας γιατί εφημερίδες που, στο τέλος της γραφής, αποθεώθηκαν στην ενεχόμενη εποχή της μεταπολίτευσης μας παραδίδουν σήμερα στη νέα εποχή της Χρυσής Αυγής;

Τι σκέφτονται οι προοδευτικοί της συντάκτες γι’ αυτό;

Το Ποντίκι 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Βάσεις Εισαγωγής: Πτώση σε Πολυτεχνεία και Νομικές αλλά οι Ιατρικές διεκδικούν να πάνε ψηλότερα

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 01/7

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα