Αστυνομικός στις ΗΠΑ σκοτώθηκε από πυρά αγνώστου, ενώ μετέβαινε σε διασταύρωση στα νότια της πολιτείας της Τζόρτζια, έπειτα από τηλεφώνημα για ένα ύποπτο άτομo που κινούνταν στην περιοχή.
Ο αστυνόμος Τιμ Σμιθ, 31 ετών κλήθηκε να σπεύσει σε μια γειτονιά στην πόλη Ίστμαν που βρίσκεται σε απόσταση 210 χλμ., νοτίως της Ατλάντα στις 09:30 το βράδυ του Σαββάτου, τοπική ώρα, σύμφωνα με την αστυνομία.
Ο Σμιθ έφτασε στην περιοχή και ήρθε αντιμέτωπος με ένα άτομο, αναφέρει η ανακοίνωση: “Ο αστυνόμος Σμιθ βγήκε από το περιπολικό του, προκειμένου να διαπιστώσει τι συμβαίνει και πυροβολήθηκε από ένα άτομο,” αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση. Ο Σμιθ ανταπέδωσε τα πυρά, αλλά ο ύποπτος διέφυγε. Ο αστυνομικός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου και άφησε την τελευταία του πνοή.
Η τοπική αστυνομία αναζητεί πληροφορίες προκειμένου να εντοπίσει το δράστη. Το κίνητρο της επίθεσης παραμένει άγνωστο.
ΑΠΕ - ΜΠΕ
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
2ος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ τον Ιούνιο: Ανακοινώθηκε ΕΠΙΣΗΜΑ η ύλη!
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 8/04
ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση
ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ