Για το πρώτο της επίσημο παιχνίδι προετοιμάζεται η Σαπεκοένσε, μετά την τραγωδία και το αεροπορικό δυστύχημα που ξεκλήρισε την φιναλίστ του Κόπα Σουνταμερικάνα.
Μόλις 3 ποδοσφαιριστές επιβίωσαν και θα στελεχώσουν το ρόστερ της ομάδας για την επόμενη χρονιά και θα βρίσκονται στις κερκίδες της πρεμιέρας του πρωταθλήματος, στο παιχνίδι με την Σάντα Καταρίνα.
Παρά το γεγονός ότι προσφέρθηκαν προνομιακοί όροι για τη συμμετοχή της, όπως ελεύθεροι δανεικοί παίκτες και εξασφάλιση πως δεν πρόκειται να υποβιβαστεί ακόμη και αν τερματίσει τελευταία, ο σύλλογος απέρριψε τις προσφορές και αποφάσισε να δώσει τη μάχη του πρωταθλήματος με μια ολοκαίνουρια ομάδα.
Ένας από τους 3 επιζήσαντες αθλητές, ο αμυντικός Νέτο, μίλησε στην κάμερα του Fox Sports:
"Πιστεύω πως θα είμαι σύντομα έτοιμος να παίξω ξανά... Με τη βοήθεια του Θεού, θα είμαι σύντομα στο γήπεδο με τη φανέλα της Σαπεκοένσε".
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
2ος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ τον Ιούνιο: Ανακοινώθηκε ΕΠΙΣΗΜΑ η ύλη!
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 11/04
ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση
ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ