Μακρυά από τα φώτα της δημοσιότητας και χωρίς καμία αναφορά εκ μέρους του, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αποφάσισε να συνεισφέρει στην χώρα που μεγάλωσε.
Όπως αποκάλυψε και ο δήμαρχος Ραφήνας-Πικερμίου Ευάγγελος Μπουρνούς, ο Έλληνας σταρ του NBA σκοπεύει να κάνει μια δωρεά για την κατασκευή κλειστού γηπέδου μπάσκετ στο Μάτι στη μνήμη των θυμάτων.
Στην περιοχή θα κατασκευαστεί ένα Πρότυπο Οικολογικό Πάρκο και εκεί θα ανεγερθεί το κλειστό γήπεδο μπάσκετ για όλα τα νέα παιδιά. Ενδεχομένως το γήπεδο θα λάβει και το όνομα του αθλητή, ο οποίος θα παρέχει σεμινάρια καλαοσφαίρισης.
Tην είδηση μετέδωσε ο δημοσιογράφος Δημήτρης Κοτταρίδης με ανάρτηση του στο Facebook γράφοντας: «Την απίστευτη δωρεά που έχει κάνει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στη Ραφήνα αποκάλυψε πριν λίγο στην ομιλία του στο Πικέρμι ο κ. Μπουρνούς. Ο δήμαρχος Ραφήνας Πικερμίου είπε πως ο σούπερ σταρ του παγκόσμιου μπάσκετ έχει κάνει δωρεά ένα κλειστό γήπεδο μπάσκετ που θα κατασκευαστεί στη Ραφήνα στο μεγάλο θεματικό πάρκο τριών στρεμμάτων σε χώρο κοντά στο αστυνομικό τμήμα στο Μπλε Λιμανάκι. Ξιδάκι στα φασισταριά...».
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 26/02
ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση