Ο πρώην μπασκετμπολίστας του NBA και της Εθνικής της Μεγάλης Βρετανίας, Ρόμπερτ Άρτσιμπαλντ, άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 39 ετών.
Ο πατέρας του, Μπόμπι, επιβεβαίωσε την είδηση του θανάτου του παιδιού του, σημειώνοντας πως βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στο Ιλινόις στο ΗΠΑ.
Όπως αναφέρει ο Guardian, ο 39χρονος ξεκίνησε να παίζει στο NBΑ και τους Memphis Grizzlies το 2002, ενώ συνέχισε την καριέρα του σε Phoenix Suns, Orlando Magic και Toronto Raptors.
Έως και σήμερα είναι ο μοναδικός Σκωτσέζος, ο οποίος έχει αγωνιστεί στο μεγαλύτερο πρωτάθλημα μπάσκετ του κόσμου.
Το 2012 ο Άρτσιμπαλντ είχε αγωνιστεί με την φανέλα της Μεγάλης Βρετανίας στους Ολυμπιακούς Αγώνες.
Ο Ισπανός μπαστεμπολίστας Πάου Γκασόλ εξέφρασε τα συλλυπητήριά του μέσω social media, γράφοντας: «Είμαι στεναχωρημένος, πολύ στεναχωρημένος. Ο Ρόμπερτ Άρτσιμπαλντ, πρώην συμπαίκτης μου στους Grizzlies, πέθανε. Οι σκέψεις μου είναι με την οικογένεια και τους φίλους του».
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
2ος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ τον Ιούνιο: Ανακοινώθηκε ΕΠΙΣΗΜΑ η ύλη!
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 2/04
ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση
ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ