Ο Λευτέρης Αλεξανδρίδης είναι 52 ετών και είναι πλέον φοιτητής στο τμήμα Χωροταξίας στην Πολυτεχνική Σχολή του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, αφού διαγωνίστηκε στις Πανελλήνιες Εξετάσεις. Μάλιστα, εισήχθη πρώτος στη σχολή, συγκεντρώνοντας 15.040 μόρια!
Μιλώντας στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδος», στην τηλεόραση του OPEN, ο κ. Αλεξανδρής σημείωσε πως «εάν κάποιος βάλει στόχο και κάνει με μεράκι αυτό που αγαπάει, σίγουρα μπορεί να το πετύχει. Στη ηλικία που είμαι εγώ, σαφώς μπορεί να αποκτήσει πιο δύσκολα γνώσεις, αλλά έχει μια κριτική σκέψη στην οποία μπορεί να διαχειριστεί την ψυχολογία του την ώρα των εξετάσεων, να φρεσκάρει γνώσεις που είχε από παλιά και κάποιες καινούργιες».
«Εγώ σε μικρότερη ηλικία αναγκάστηκα να πάρω την οικογενειακή μας επιχείρηση. Το είχα στο μυαλό μου κάποια στιγμή ότι θα προσπαθήσω να το κάνω (να περάσει στη σχολή)». Ανέφερε δε πως είναι εργολάβος οικοδομών και έχει σχέση με το αντικείμενο.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
2ος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ τον Ιούνιο: Ανακοινώθηκε ΕΠΙΣΗΜΑ η ύλη!
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 2/04
ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση
ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ