Σύμφωνα με ότι μετέδωσε ο ΣΚΑΪ, ληγουν αύριο τα πιστοποιητικά αξιοπλοΐας του πλοίου που έχει αναλάβει να αντλήσει τα καύσιμα και να τα αποθηκεύσει, από το βυθισμένο πλοίο "Αγια Ζώνη ΙΙ".
Ο πλοικτήτης του βυθισμένου πλοίου ζήτησε την παράταση ώστε να μην υπάρξη εμπλοκή στην διαδικασία, όμως το υπουργείο Ναυτιλίας δεν αποδέχτηκε το αίτημα.
Πλέον με βάση αυτήν την εξέλιξη και με βάση την μη εύρεση πλοίου από πλευρές του κ.Κουντούρη, τουλάχιστον μέχρι την Πέμπτη, οι διαδικασίες ή θα συνεχιστούν με άλλο πλοίο αν και εφ'όσον βρεθεί ή θα συνεχιστούν από την Πέμπτη.
Με ότι στοιχεία υπάρχουν μεχρι στιγμής η ποσότητα που έχει απαντληθεί είναι 1500 τόνοι, επομένως είναι ζήτημα 2-3 ημερών η πλήρης απάντληση των αποθεμάτων που βρίσκονται ακόμα μέσα στο πλοίο.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
2ος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ τον Ιούνιο: Ανακοινώθηκε ΕΠΙΣΗΜΑ η ύλη!
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 2/04
ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση
ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ