Thumbnail
Υπουργός Εξωτερικών

Φάκελος με μία σφαίρα, εστάλη στις αρχές της εβδομάδας στον υπουργό Εξωτερικών Νίκο Κοτζιά, όπως αναφέρεται σε σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «Τα Νέα».

Όπως έγινε γνωστό από αστυνομική πηγή, ο φάκελος εστάλη στο υπουργείο Εξωτερικών και ανέγραφε ως παραλήπτη τον κ. Κοτζιά και περιείχε ένα μικρό βλήμα, μέσα σε επιστολή που αναφερόταν στο ζήτημα με την ΠΓΔΜ που χειρίζεται ο υπουργός.

Το βλήμα μεταφέρθηκε στα εργαστήρια της Εγκληματολογικής Υπηρεσίας, ενώ προανάκριση διενεργείται απο την Ασφάλεια Αττικής.

Οι αστυνομικοί ερευνούν από πού εστάλη ο φάκελος και αναζητούν τον αποστολέα.

Υπενθυμίζεται ότι στις αρχές Φεβρουαρίου είχε σταλεί και πάλι στον υπουργό Εξωτερικών, επιστολή για το «Μακεδονικό», η οποία ανέφερε ότι «υπάρχουν τρεις σφαίρες για τον Κοτζιά».

Κ.Τ.

(ΑΠΕ ΜΠΕ)

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Πηγαίνετε διακοπές; Βγάλτε αυτές τις 5 συσκευές από την πρίζα

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 5/8

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

dimosioi-ypalliloi
Χειρότερες αμοιβές από τη Ρουμανία και τη Λιθουανία έχουν οι εργαζόμενοι στην Ελλάδα
Το 30,3% των εργαζομένων στην Ελλάδα αδυνατεί να προβλέψει το ύψος του εισοδήματός του τους επόμενους τρεις μήνες – ποσοστό σχεδόν τριπλάσιο από το...
Χειρότερες αμοιβές από τη Ρουμανία και τη Λιθουανία έχουν οι εργαζόμενοι στην Ελλάδα
Στραπατσάδα Κεφαλονιάς
Στραπατσάδα Κεφαλονιάς: Το εύκολο και αγαπημένο πιάτο
Η στραπατσάδα, γνωστή και ως καγιανάς σε ορισμένες περιοχές της Ελλάδας, είναι ένα παραδοσιακό και αγαπημένο πιάτο που φτιάχνεται εύκολα και γρήγορα
Στραπατσάδα Κεφαλονιάς: Το εύκολο και αγαπημένο πιάτο