Thumbnail
Αποχωρεί ο Πάνος Καμμένος, ορκίζεται ο ναύαρχος Αποστολάκης

Ιδιαίτερη ήταν η τελετή παραλαβής παράδοσης στο ΥΕΘΑ, κατά την λήξη της 4ετους θητείας του Πάνου Καμμένου και την παράδοση των καθηκόντων στον μέχρι πρότινος Αρχηγό ΓΕΕΘΑ Ευάγγελο Αποστολάκη.

Η τελετή ξεκίνησε με την επιθεώρηση του αγήματος από τους δύο θεσμικούς παράγοντες, ενώ μιράζ πετούσαν πάνω από το υπουργείο Άμυνας. Ο ναύαρχος Αποστολάκης εξέπληξε, αρχικά, τους παρευρισκόμενους καθώς για πρώτη φορά στον δημόσιο βίο παρουσιάστηκε με... κουστούμι και όχι την στρατιωτική στολή.

Στην τελετή ο Πάνος Καμμένος είπε μεταξύ άλλων: «Ήμουν έτοιμος μετά από τέσσερα χρόνια στο υπουργείο και 25 χρόνια να εγκαταλείψω την πολιτική μου σταδιοδρομία. Όμως, είμαι υποχρεωμένος να συνεχίσω τώρα, που συμπολίτευση και αντιπολίτευση είναι έτοιμες να παραδώσουν το όνομα της Μακεδονίας.

Παίρνοντας τον λόγο ο νέος υπουργός Αμυνας, Ευάγγελος Αποστολάκης είπε: Στέλνω ένα μήνυμα αμοιβαιότητας στην άλλη πλευρά του Αιγαίου. Υπάρχει ο δρόμος της σύγκρουσης αλλά και ο δρόμος της συνεργασίας. Να θυμίσω στους γείτονες μας οτι όποτε πρυτάνευσε η συνεργασία επήλθε η ευημερία. Όποτε όμως κυριάρχησαν οι εθνικισμοί οι λαοί δυστύχησαν.

Ο Πάνος Καμμένος αποκάλυψε ότι είχε ταμένο τον Ευάγγελο Αποστολάκη. Του έδωσε μια φωτογραφία του Πανορμίτη και έναν φάκελο. Τότε ο κ. Αποστολάκης με βουρκωμένα είπε: «Όταν είχε ένα πρόβλημα υγείας ο υπουργός μου είπε: “όταν θα γίνεις καλά θα πάμε στον Ταξιάρχη που σε έχω τάξει”.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

2ος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ τον Ιούνιο: Ανακοινώθηκε ΕΠΙΣΗΜΑ η ύλη!

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 8/04

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

τεμμ
Δημοσκόπηση MRB: Συνεχίζεται η δυσπιστία για τα Τέμπη – Η ακρίβεια παραμένει το μεγαλύτερο πρόβλημα για τους πολίτες
Δημοσκόπηση MRB: Η ακρίβεια «καίει» τους πολίτες, επιμένουν για «συγκάλυψη» στα Τέμπη
Δημοσκόπηση MRB: Συνεχίζεται η δυσπιστία για τα Τέμπη – Η ακρίβεια παραμένει το μεγαλύτερο πρόβλημα για τους πολίτες