Αναφορά στον πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Λεωνίδα Τζανή που έβαλε τραγικό τέλος στη ζωή του στο γκαράζ του σπιτιού του τον προηγούμενο μήνα κάνει το πρακτορείο συνδέοντας το γεγονός με τη διαφθορά στην Ελλάδα και τη συγκάλυψη της λίστας από την κυβέρνηση.
"Εναπόκειται στο σύστημα της δικαιοσύνης για τη διερεύνηση της υπόθεσης αλλά η Ελληνική κυβέρνηση δεν παρεμβαίνει" δήλωσε αξιωματούχος της κυβέρνησης σε δημοσιογράφο του reuters.
Ο δημοσιογράφος αφήνει αιχμές για το σύστημα διακαιοσύνης στην Ελλάδα και για το ρόλο των κυβερνήσεων σε σχέση με τα θέματα διαφθοράς και την έλλειψη πρωτοβουλιών για την πάταξη της φοροδιαφυγής. Στη συνέχεια αναρωτιέται πώς γίνεται το μόνο θύμα αυτής της υπόθεσης να είναι ο δημοσιογράφος που αποκάλυψε λίστα με ονόματα φοροφυγάδων.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
2ος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ τον Ιούνιο: Ανακοινώθηκε ΕΠΙΣΗΜΑ η ύλη!
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 11/04
ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση
ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ