Νέα συγκέντρωση θα πραγματοποιήσουν σήμερα Τετάρτη οι κάτοικοι της Πιερίας διαμαρτυρόμενοι για τη λειτουργία των διοδίων στο Αιγίνιο.
Σε ανακοίνωση της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης νομού Πιερίας αναφέρεται ότι «οι κάτοικοι της Πιερίας καλούνται την Τετάρτη, 6 Φεβρουαρίου, στις 15:30 να συμμετάσχουν στο νέο συλλαλητήριο κατά των διοδίων.
Στην έκτακτη σύσκεψη του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Κατερίνης αποφασίστηκε ομόφωνα η κλιμάκωση του αγώνα και η οργάνωση μαζικών κινητοποιήσεων.
«Υπερασπιζόμαστε τον τόπο μας! Αγωνιζόμαστε ενάντια στη αδικία!», αναφέρουν οι κάτοικοι σε ανακοίνωσή τους «Λέμε ΟΧΙ στην απάτη των διοδίων και στο ξεπούλημα του εθνικού πλούτου της χώρας μας.
Οι κινητοποιήσεις από εδώ κι εμπρός θα έχουν παμπιερικό χαρακτήρα με τη συμμετοχή των τριών Δήμων του Νομού και θα κλιμακωθούν σταδιακά (θα κλείσουν εμπορικά καταστήματα και σχολεία, θα σταματήσουν τη λειτουργία τους οι Δήμοι και θα οργανωθεί παμπιερική απεργία).
Αγρότες, μεταφορείς, ιδιοκτήτες ταξί, λεωφορειούχοι, ξενοδόχοι, εκπαιδευτικοί, την Τετάρτη, στις 15:30 όλοι στο σταθμό διοδίων του Αιγινίου. Όλος ο νομός ένα μέτωπο!
Κανείς πλέον μόνος του!».
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
2ος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ τον Ιούνιο: Ανακοινώθηκε ΕΠΙΣΗΜΑ η ύλη!
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 11/04
ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση
ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ