Την απόφασή της να μην είναι εκ νέου υποψήφια στις προσεχείς βουλευτικές εκλογές, επιβεβαίωσε η βουλευτής Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ, 'Αννα Βαγενά.
«Πρόκειται για προσωπική επιλογή, άλλωστε δεν μου πρότειναν να είμαι υποψήφια και αρνήθηκα, και η επιλογή αυτή δεν σχετίζεται ούτε με τον ΣΥΡΙΖΑ, ούτε με την Αριστερά και δεν σημαίνει απογοήτευση, ούτε αδιαφορία για τα κοινά. Η ιδεολογία μου και η προσπάθειά μου είναι και θα είναι εκεί», τόνισε, ενώ εξέφρασε την έκπληξή της για τον θόρυβο που προκλήθηκε.
«Δεν είμαι επαγγελματίας πολιτικός, έκανα μια προσπάθεια την οποία θα συνεχίσω ως ενεργός πολίτης και ως αριστερή. Καμιά φορά ένας ενεργός πολίτης είναι και πιο χρήσιμος από ένα βουλευτή», υπογράμμισε η κ. Βαγενά.
«Πιστεύω ότι πρέπει να αφήσουμε χώρο να ασχοληθούν με την πολιτική νεότεροι άνθρωποι. Εγώ θα ήθελα στο εξής να ασχοληθώ απερίσπαστη με το θέατρο το οποίο λατρεύω», κατέληξε η κ. Βαγενά.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
2ος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ τον Ιούνιο: Ανακοινώθηκε ΕΠΙΣΗΜΑ η ύλη!
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 2/04
ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση
ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ