Thumbnail
Προσλήψεις αναπληρωτών

Σύμφωνα με το ΦΕΚ που δημοσιεύθηκε στις 24 Αυγούστου υπάρχουν κάποιες προϋποθέσεις για την πρόσληψη αναπληρωτών σε ΣΜΕΑΕ, ΕΑΕ και ΤΕ.

Δείτε τι λέει το συγκεκριμένο απόσπασμα του ΦΕΚ, το οποίο μπορείτε να το διαβάσετε όλο ΕΔΩ

 β. Εκτός των συγκεκριμένων επιλογών περιοχών προτίμησης, κάθε υποψήφιος, ανάλογα με τον κλάδο του, έχει τη δυνατότητα να δηλώσει επιλέγοντας το/α σχετικό/ά πεδίο/α, ότι επιθυμεί να προσληφθεί σε περίπτωση κατά την οποία εξαντληθούν οι πίνακες υποψήφιων αναπληρωτών Ειδικής Αγωγής και Εκπ/σης (ΕΑΕ), – σύμφωνα με το τελευταίο εδάφιο της παρ. 2 του άρθρου 4 «Ειδικότερα Θέματα» της αριθμ. 61048/Ε2/7-4-2017 (ΦΕΚ 1239 Β΄)

υπουργικής απόφασης – από τον ενιαίο πίνακα αναπληρωτών γενικής εκπαίδευσης του κλάδου του, με βάση τις προτεινόμενες επιλογές του πεδίου «Επιπλέον, δηλώνω ανεπιφύλακτα ότι», ως ακολούθως:

β1) Ο υποψήφιος των κλάδων ΠΕ60, ΠΕ70, ΠΕ02, ΠΕ03 και ΠΕ04, ως αναπληρωτής εκπ/κός σε Σχολικές Μονάδες Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης (Σ.Μ.Ε.Α.Ε.), σε Τμήματα Ένταξης (Τ.Ε.) Α/θμιας ή/και Β/θμιας Εκπ/σης και στην εξειδικευμένη εκπαιδευτική υποστήριξη, επιλέγοντας την περίπτωση «Αποδέχομαι πρόσληψη αναπληρωτή σε ΣΜΕΑΕ/ΤΕ/εξειδικευμένη εκπαιδευτική υποστήριξη σε περίπτωση εξάντλησης των πινάκων Ειδικής Αγωγής και Εκπ/σης».

β2) Ο υποψήφιος των λοιπών κλάδων, ως αναπλη- ρωτής εκπ/κός σε Σχολικές Μονάδες Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης (Σ.Μ.Ε.Α.Ε.), σε Τμήματα Ένταξης (Τ.Ε.) Α/θμιας ή/και Β/θμιας Εκπ/σης, επιλέγοντας την περί- πτωση «Αποδέχομαι πρόσληψη αναπληρωτή σε ΣΜΕ- ΑΕ/ΤΕ σε περίπτωση εξάντλησης των πινάκων Ειδικής Αγωγής και Εκπ/σης»

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

2ος Πανελλήνιος γραπτός διαγωνισμός: Βγήκε η προκήρυξη - Αιτήσεις από 29/4 έως 14/5

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 23/04

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

εκπα
Πιστοποιητικό Επάρκειας Γνώσεων: Τρία ευρώ ανά γραπτό για τους βαθμολογητές και 110€ για επιτηρητές
Αυτή είναι η αποζημίωση στις εξετάσεις απόκτησης του «Πιστοποιητικού Επάρκειας Γνώσεων για Πολιτογράφηση» καθώς και η διαδικασία καταβολής
Πιστοποιητικό Επάρκειας Γνώσεων: Τρία ευρώ ανά γραπτό για τους βαθμολογητές και 110€ για επιτηρητές
γιατροί
Μπαράζ προσλήψεων στα νοσοκομεία- Νέα προκήρυξη για 530 μόνιμες θέσεις γιατρών
Προκήρυξη 530 Θέσεων για Ειδικευμένους Ιατρούς στα Δημόσια Νοσοκομεία – Πότε Ξεκινούν οι Αιτήσεις
Μπαράζ προσλήψεων στα νοσοκομεία- Νέα προκήρυξη για 530 μόνιμες θέσεις γιατρών
ζαχαρακη
Σ. Ζαχαράκη: Προχωράμε σε 10.000 νέους διορισμούς με έμφαση στην Α’ θμια και ειδικά στα Νηπιαγωγεία
«Το ψηφιακό φροντιστήριο θα λειτουργεί κανονικά μέχρι την τελευταία μέρα, μέχρι να δοθεί και το τελευταίο ειδικό μάθημα των Πανελλαδικών Εξετάσεων»
Σ. Ζαχαράκη: Προχωράμε σε 10.000 νέους διορισμούς με έμφαση στην Α’ θμια και ειδικά στα Νηπιαγωγεία