Πάνω από 300 ΑΝΘΡΩΠΟΙ (πρόσφυγες και μετανάστες, μεταξύ των οποίων μικρά παιδιά) βρίσκονται εγκλωβισμένοι στη ΣΕΑ Αλμυρού (θα παραμείνουν μέχρι την Κυριακή) μέχρι να αποσυμφορηθεί η κατάσταση στην Ειδομένη. Απέναντι σε αυτήν την κατάσταση που είναι δίπλα μας, απλώνουμε το χέρι του ανθρωπισμού και της αλληλεγγύης.
Καλούμε τον κάθε εκπαιδευτικό, μαθητή, γονέα να συνεισφέρει ότι μπορεί (μεμονωμένα ή οργανωμένα) αυτά που έχουν τώρα ανάγκη οι πρόσφυγες: συσκευασμένα τρόφιμα, γάλα σε σκόνη, νερό, είδη υγιεινής. Τα είδη αυτά θα συγκεντρώνονται στο Κοινωνικό Ιατρείο, Σκενδεράνη 11 (Δίαυλος) Τετάρτη – Παρασκευή 3μμ-6μμ. Οι σχολικές μονάδες μπορούν να συνεννοούνται με το ΔΣ της ΕΛΜΕ για την έγκαιρη ανταπόκριση.
Στεκόμαστε αλληλέγγυοι στο συνάνθρωπό μας, στον κάθε άνθρωπο που διώκεται και κινδυνεύει η ζωή του, έξω και πέρα από κάθε ρατσιστική και ξενοφοβική αντίληψη.
Για το ΔΣ τη ΕΛΜΕ
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
2ος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ τον Ιούνιο: Ανακοινώθηκε ΕΠΙΣΗΜΑ η ύλη!
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 2/04
ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση
ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ