Thumbnail
Μητρώο εκπαιδευτικών

1. Η προθεσμία για την επικαιροποίηση των στοιχείων λήγει την Παρασκευή 20.01.2017.
2. Η επικαιροποίηση γίνεται στη διεύθυνση https://teachers.minedu.gov.gr/Empl/Index με τους κωδικούς από το sch.gr.
Σε περίπτωση που δεν έχετε κωδικούς, κάνετε εγγραφή στο sch.gr
και αποκτάτε username και password. Aν έχετε χάσει ή έχετε ξεχάσει τους κωδικούς σας, κάνετε ανάκτηση αυτών στο σχολικό δίκτυο. Στην προκειμένη περίπτωση η ανάκτηση των κωδικών γίνεται εύκολα είτε με mail ή με sms αν τα είχατε αναγράψει κατά την εγγραφή σας. Σε διαφορετική περίπτωση πρέπει να προβείτε σε αποστολή fax.

3. Όσοι διαπιστώσουν λάθη ή παραλήψεις, στο κουτάκι "Νέο αίτημα" αποστέλλουν στη Δ/νση που ανήκουν το θέμα με την περιγραφή του.

4. Το πεδίο ''Αιτήσεις μετάθεσης'' δεν είναι ενεργό.

ΜΗΝ αναζητάτε κουτάκι με την ένδειξη ''επικαιροποίηση''. ΔΕΝ υφίσταται.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Πηγαίνετε διακοπές; Βγάλτε αυτές τις 5 συσκευές από την πρίζα

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 5/8

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

dimosioi-ypalliloi
Χειρότερες αμοιβές από τη Ρουμανία και τη Λιθουανία έχουν οι εργαζόμενοι στην Ελλάδα
Το 30,3% των εργαζομένων στην Ελλάδα αδυνατεί να προβλέψει το ύψος του εισοδήματός του τους επόμενους τρεις μήνες – ποσοστό σχεδόν τριπλάσιο από το...
Χειρότερες αμοιβές από τη Ρουμανία και τη Λιθουανία έχουν οι εργαζόμενοι στην Ελλάδα
Στραπατσάδα Κεφαλονιάς
Στραπατσάδα Κεφαλονιάς: Το εύκολο και αγαπημένο πιάτο
Η στραπατσάδα, γνωστή και ως καγιανάς σε ορισμένες περιοχές της Ελλάδας, είναι ένα παραδοσιακό και αγαπημένο πιάτο που φτιάχνεται εύκολα και γρήγορα
Στραπατσάδα Κεφαλονιάς: Το εύκολο και αγαπημένο πιάτο