ΑΣΕΠ-διορισμοί-εκπαιδευτικών
Διορισμοί Εκπαιδευτικών στην Ειδική Αγωγή 2020 - Το ΦΕΚ με όλα τα ονόματα

Οι διοριζόμενοι/ες οφείλουν να παρουσιαστούν στους προϊσταμένους των οικείων Διευθύνσεων Εκπαίδευσης για ορκωμοσία και ανάληψη υπηρεσίας εντός πέντε (5) εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία δημοσίευσης της παρούσας απόφασης στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως. 

Οι νεοδιοριζόμενοι/ες τοποθετούνται προσωρινά σε κενή θέση σχολικής μονάδας της περιοχής διορισμού με απόφαση του οικείου Διευθυντή Εκπαίδευσης, ύστερα από πρόταση του Περιφερειακού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Πρωτοβάθμιας / Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (Π.Υ.Σ.Π.Ε.) / (Π.Υ.Σ.Δ.Ε.).

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΦΕΚ

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

2ος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ τον Ιούνιο: Ανακοινώθηκε ΕΠΙΣΗΜΑ η ύλη!

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 28/03

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

italia
100.000€ για να μετακομίσετε σε μαγευτικά χωριά της Ιταλίας – Υπό έναν Όρο
Έχετε φανταστεί να ζείτε σε ένα γραφικό ιταλικό χωριό, ανάμεσα σε χιονισμένες βουνοκορφές, αμπελώνες και θερμές πηγές;
100.000€ για να μετακομίσετε σε μαγευτικά χωριά της Ιταλίας – Υπό έναν Όρο
ΜΑΚΑΡΌΝΙΑ
Πώς να απολαύσετε τα αγαπημένα σας ζυμαρικά με υγιεινό τρόπο
Για όσους θέλουν να διατηρήσουν μια υγιεινή διατροφή ή να διαχειριστούν τον διαβήτη τύπου 2, η επιλογή των σωστών συνδυασμών μπορεί να κάνει τη...
Πώς να απολαύσετε τα αγαπημένα σας ζυμαρικά με υγιεινό τρόπο
ωμό κρεάς
Κατεψυγμένο κρέας: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τη διατήρηση και το μαγείρεμά του
Η κατάψυξη είναι μια ασφαλής και πρακτική μέθοδος διατήρησης του κρέατος, αρκεί να ακολουθούνται οι σωστοί κανόνες αποθήκευσης, απόψυξης και...
Κατεψυγμένο κρέας: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τη διατήρηση και το μαγείρεμά του