Δάσκαλος με εκρηκτική συμπεριφορά αναστατώνει σχολεία- Σοκαριστικές εικόνες
Σύμφωνα με μαρτυρίες γονέων ο δάσκαλος φέρεται να προκάλεσε μελανιές σε έναν μαθητή ενώ έσπρωξε και πέταξε στο θρανίο μια μαθήτρια

Έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει στους γονείς το γεγονός ότι ένας δάσκαλος σχολείου του νομού Χανίων ο οποίος είχε συμπεριφερθεί επιθετικά σε μαθητές του, ναι μεν απομακρύνθηκε από το δημοτικό στο οποίο δίδασκε αλλά συνεχίζει να διδάσκει σε άλλο σχολείο των Χανίων.

Όπως αναφέρει ρεπορτάζ του Flashnews.gr,πρόκειται για περίπτωση δασκάλου ειδικότητας, ο οποίος δίδασκε σε δημοτικό σχολείο του νομού Χανίων και σύμφωνα με τη μαρτυρία γονέων είχε εκδηλώσει εκρηκτική συμπεριφορά σε μαθητές του. Σύμφωνα με μαρτυρία γονέα ο δάσκαλος έσπρωξε και πέταξε στο θρανίο μια μαθήτρια την οποία μετά έβρισε. Υπήρξε επίσης, περίπτωση και άλλου μαθητή στον οποίο ο δάσκαλος φέρεται να προκάλεσε μελανιά στο σώμα του, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες.

paidi-melanies.jpg

Μάλιστα για τα περιστατικά έγινε αναφορά στη Διεύθυνση του σχολείου από τους γονείς. Όπως υποστήριξε ένας εκ των γονέων στο Flashnews.gr η διεύθυνση του είχε πει τότε ότι είχε ήδη κινήσει διαδικασίες και είχε λάβει τα μέτρα της. Πράγματι, ο δάσκαλος μετά την παρέμβαση που έγινε ζήτησε συγγνώμη από όλα τα παιδιά της τάξης και στη συνέχεια απομακρύνθηκε από το συγκεκριμένο σχολείο.

Αυτό ωστόσο που προκάλεσε ανησυχία στους γονείς είναι το γεγονός ότι ενημερώθηκαν πως ο συγκεκριμένος δάσκαλος απομακρύνθηκε μεν από το δικό τους δημοτικό, συνεχίζει όμως να διδάσκει σε άλλο σχολείο του νομού Χανίων, διερωτώμενοι γιατί ένας εκπαιδευτικός που έχει επιδείξει τέτοια συμπεριφορά παραμένει στην εκπαίδευση.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Flashnews.gr η Προϊσταμένη της Διεύθυνσης της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Πόπη Ψαρουδάκη για το θέμα, η κα Ψαρουδάκη δήλωσε:

«Σε κάθε περίπτωση γίνονται όλες οι απαιτούμενες ενέργειες. Όποιος γονέας ανησυχεί είμαστε ανοιχτή ως Διεύθυνση Α΄βάθμιας Εκπαίδευσης Χανίων, να μιλήσουμε μαζί του και να του εξηγήσουμε. Αν υπάρχει κάτι που δεν γνωρίζουμε και θέλουν να το καταγγείλουν, επίσης είμαστε έτοιμοι να το διερευνήσουμε. Οι γονείς που ανησυχούν για τα παιδιά τους μπορούν να έρθουν στη Διεύθυνση να συζητήσουμε και να δούμε ποιες είναι οι ανησυχίες τους. Σε κάθε περίπτωση η Διεύθυνση όταν συμβαίνει κάτι προβαίνει στις νόμιμες και προβλεπόμενες ενέργειες.»

Πηγή: Flashnews.gr

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

2ος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ τον Ιούνιο: Ανακοινώθηκε ΕΠΙΣΗΜΑ η ύλη!

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 2/04

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

sxoleio
Εκπαιδευτικοί: Ποια μέρα θα πιστωθεί στους λογαριασμούς μονίμων και αναπληρωτών η επόμενη μισθοδοσία
Εκπαιδευτικοί: Η μισθοδοσία σε μόνιμους και αναπληρωτές μέσα στον Απρίλιο
Εκπαιδευτικοί: Ποια μέρα θα πιστωθεί στους λογαριασμούς μονίμων και αναπληρωτών η επόμενη μισθοδοσία
22_12_17disprosita.jpeg
Οι νέοι καθαροί μισθοί των εκπαιδευτικών που υπηρετούν σε προβληματικές - παραμεθόριες περιοχές
Αυξήσεις και νέα δεδομένα στους μισθούς για όσους υπηρετούν σε δυσπρόσιτες περιοχές
Οι νέοι καθαροί μισθοί των εκπαιδευτικών που υπηρετούν σε προβληματικές - παραμεθόριες περιοχές