sepe_ikarias_fournon
«Ενώνουμε τις φωνές μας και ακυρώνουμε τα σχέδια του ΥΠΑΙΘ για την κατηγοριοποίηση των σχολείων», τονίζει ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ικαρίας - Φούρνων

Την ακύρωση των σχεδίων του υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, μέσω της ανταπόκρισης στο κάλεσμα του ΣΕΠΕ Ικαρίας Φούρνων, ανακοινώνει ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ικαρίας - Φούρνων.

sepe_ikarias_fournon

Όπως τονίζεται στην ανακοίνωση, οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί, με απόφαση του Συλλόγου Γονέων του σχολείου, απείχαν από τη διαδικασία εξετάσεων Pisa.

«Ενώνουμε τις φωνές μας και ακυρώνουμε τα σχέδια του ΥΠΑΙΘ για την κατηγοριοποίηση των σχολείων», υπογραμμίζουν οι εκπαιδευτικοί.

sepe_ikarias_fournon
sepe_ikarias_fournon

Αναλυτικά:

Σήμερα, Τετάρτη 18 Μαΐου, γονείς, εκπαιδευτικοί και εκπρόσωποι από τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου  και του 1ου Δημ. Σχολ. , από την  Ένωση Γονέων Ικαρίας  αλλά και από τον Πολιτιστικό Σύλλογο του Αγίου Πολυκάρπου και την  Ένωση  Δημοκρατικών Γυναικών Ικαρίας ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα  του ΣΕΠΕ Ικαρίας Φούρνων και συγκεντρώθηκαν έξω από το 2ο Δημοτικό Σχολείο Ραχών  ενάντια στις εξετάσεις PISA. 

Οι εξετάσεις δεν πραγματοποιήθηκαν καθώς μαθητές (με απόφαση του Συλλόγου Γονέων του σχολείου) και εκπαιδευτικοί απείχαν από τη διαδικασία. 

Ο Σύλλογος  Γονέων του2ου Δημ. Σχ. Ραχών   ανάρτησε πανό με συνθήματα κατά των εξετάσεων PISA και της αξιολόγησης. Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε μοίρασε ενημερωτικό σημείωμα με το  οποίο εξηγούσε γιατί οι εκπαιδευτικοί είμαστε ενάντια των εξετάσεων αυτών και της αξιολόγησης. 

Ενώνουμε τις φωνές μας και ακυρώνουμε τα σχέδια του ΥΠΑΙΘ για την κατηγοριοποίηση των σχολείων. 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

2ος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ τον Ιούνιο: Ανακοινώθηκε ΕΠΙΣΗΜΑ η ύλη!

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 2/04

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

sxoleio
Εκπαιδευτικοί: Ποια μέρα θα πιστωθεί στους λογαριασμούς μονίμων και αναπληρωτών η επόμενη μισθοδοσία
Εκπαιδευτικοί: Η μισθοδοσία σε μόνιμους και αναπληρωτές μέσα στον Απρίλιο
Εκπαιδευτικοί: Ποια μέρα θα πιστωθεί στους λογαριασμούς μονίμων και αναπληρωτών η επόμενη μισθοδοσία
22_12_17disprosita.jpeg
Οι νέοι καθαροί μισθοί των εκπαιδευτικών που υπηρετούν σε προβληματικές - παραμεθόριες περιοχές
Αυξήσεις και νέα δεδομένα στους μισθούς για όσους υπηρετούν σε δυσπρόσιτες περιοχές
Οι νέοι καθαροί μισθοί των εκπαιδευτικών που υπηρετούν σε προβληματικές - παραμεθόριες περιοχές