Σήμερα στη 13:00 το μεσημέρι, θα συζητηθεί στη Βουλή, ανάμεσα σε άλλα, επίκαιρη ερώτηση για τη μονιμοποίηση των νεοδιόριστων εκπαιδευτικών.
Δείτε ζωντανά τη συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής:
Συγκεκριμένα, πρόκειται για την ερώτηση που κατέθεσε ο βουλευτής του ΚΚΕ, Γιάννης Δελής με θέμα «Για τις διαπιστωτικές πράξεις μονιμοποίησης των δόκιμων νεοδιόριστων εκπαιδευτικών (2020) της Ειδικής Αγωγής».
Δείτε εδώ αναλυτικά την ερώτηση του Γιάννη Δελή.
Επίσης, θα συζητηθούν οι ερωτήσεις του βουλευτή του ΜέΡΑ25 Κρίτωνα – Ηλία Αρσένη, με θέμα: «Πλήρης απαξίωση για το Κέντρο Εκπαίδευσης για το Περιβάλλον και την Αειφορία (ΚΕΠΕΑ) του Μητροπολιτικού Πάρκου “Αντώνης Τρίτσης”» και με θέμα «Αναλγησία απέναντι στο Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο και Λύκειο (ΕΝΕΕΓΥΛ) Περιστερίου».
Δείτε εδώ την ερώτηση του Κρίτωνα Αρσένη για το ΚΕΠΕΑ.
Δείτε εδώ την ερώτηση για το ΕΝΕΕΓΥΛ Περιστερίου.
Τέλος, θα συζητηθεί η ερώτηση της βουλευτού του Κινήματος Αλλαγής Τόνιας Αντωνίου με θέμα: «Ανάκληση της απόφασης συγχώνευσης σε 3 τμήματα των 4 τμημάτων της Γ΄ τάξης του 4ου Γυμνασίου Αγ. Δημητρίου που αποτελεί ομόφωνο αίτημα μαθητών και γονέων».
Δείτε εδώ την ερώτηση της Τόνιας Αντωνίου.
Τις ερωτήσεις αναμένεται να απαντήσει η υφυπουργός Παιδείας Ζέττα Μακρή.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
2ος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ τον Ιούνιο: Ανακοινώθηκε ΕΠΙΣΗΜΑ η ύλη!
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 8/04
ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση
ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ