Νέο περιστατικό βίας σημειώθηκε σε σχολικό πρωτάθλημα, στη Θεσσαλονίκη, όπου μετά τη λήξη του αγώνα, άγνωστοι, με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους και κρατώντας αντικείμενα στα χέρια (πιθανόν ρόπαλα), εισέβαλαν στο γήπεδο, στην Πυλαία και επιτέθηκαν σε τρεις θεατές.
Στους δύο από αυτούς, που ήταν μαθητές σχολείου, παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και αποχώρησαν, ενώ ο τρίτος, ηλικίας 15 ετών, παλιός μαθητής του ίδιου σχολείου, νοσηλεύεται προληπτικά σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης. Οι δράστες αναζητούνται.
Τι ανέφερε ο δήμος Πυλαία-Χορτιάτη
Σε ανακοίνωση του ο δήμος Πυλαία-Χορτιάτη αναφέρει ότι ανακαλεί την παραχώρηση του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου ποδοσφαίρου «Αντώνης Καραμπουρνιώτης» στην Πυλαία για τη διεξαγωγή του σχολικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου, με άμεση εφαρμογή από αύριο, Τρίτη.
Σημειώνει ότι «δεν είναι σε καμία περίπτωση διατεθειμένος να παρακολουθεί ως θεατής φαινόμενα βίας που μεταφέρουν ακόμη και σε σχολικούς αγώνες τις εικόνες των ελληνικών γηπέδων» και καλεί την Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Θεσσαλονίκης και την Ελληνική Αστυνομία να εγγυηθούν την ασφαλή και ομαλή διεξαγωγή των ποδοσφαιρικών σχολικών αγώνων.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
2ος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ τον Ιούνιο: Ανακοινώθηκε ΕΠΙΣΗΜΑ η ύλη!
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 2/04
ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση
ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ