Στο πλευρό της Θεσσαλίας η ΟΛΜΕ: Προσφέρει 4.000 ευρώ στους πληγέντες
Αλληλέγγυα στο Θεσσαλικό λαό, η ΟΛΜΕ προσφέρει 4.000 ευρώ για την ανακούφιση των πληγέντων

Την έμπρακτη υποστήριξή της στις ΕΛΜΕ Θεσσαλίας, δείχνει η ΟΛΜΕ, καθώς προσφέρει το ποσό των 4.000 ευρώ, προκειμένου αυτό να διατεθεί για την ανακούφιση των πληγέντων.

Μέσω ανακοίνωσής της, εκφράζει τη θλίψη και την συμπαράστασή της στους συμπολίτες μας και απευθύνει τα θερμά της συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων, ευχόμενη  ταχεία ανάρρωση των τραυματιών.

Προσθέτει, πως «τις αμέσως επόμενες μέρες κλιμάκιο της ΟΛΜΕ θα μεταβεί στις πληγείσες περιοχές για να επισκεφτεί τα σχολεία και να συναντηθεί με τις  τοπικές ΕΛΜΕ και τις ΔΔΕ». 

Αναλυτικά

Σήμερα χτύπησε το πρώτο κουδούνι  στα σχολεία μας. Όχι όμως στα σχολεία της Θεσσαλίας που έχουν καταστραφεί μερικώς ή και ολοσχερώς από τις πλημμύρες. Η σκέψη μας είναι στους/στις μαθητές/τριες μας, τους/τις συναδέλφους/ισσες μας και τους κατοίκους που επλήγησαν από τις καταστροφικές πλημμύρες στη Θεσσαλία.

Το ΔΣ της ΟΛΜΕ εκφράζει τη θλίψη και την συμπαράστασή του στους συμπολίτες μας. Απευθύνουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων κι ευχόμαστε την ταχεία ανάρρωση των τραυματιών.

Στο πλαίσιο της έμπρακτης αλληλεγγύης και της συμπαράστασής μας αποφασίσαμε να διαθέσουμε στις ΕΛΜΕ της Θεσσαλίας το ποσό των 4.000 ευρώ, προκειμένου αυτό να διατεθεί για την ανακούφιση των πληγέντων.

Ταυτόχρονα, καλούμε τις ΕΛΜΕ όλης της χώρας να αναλάβουν πρωτοβουλίες και να βοηθήσουν με κάθε τρόπο τους πληγέντες συνανθρώπους μας.

Τις αμέσως επόμενες μέρες κλιμάκιο της ΟΛΜΕ θα μεταβεί στις πληγείσες περιοχές για να επισκεφτεί τα σχολεία και να συναντηθεί με τις  τοπικές ΕΛΜΕ και τις ΔΔΕ.
Η αλληλεγγύη όλων μας και η δράση των συνδικάτων μπορεί να συμβάλει για μία ακόμα φορά στην ανακούφιση των θυμάτων των καταστροφών.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

2ος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ τον Ιούνιο: Ανακοινώθηκε ΕΠΙΣΗΜΑ η ύλη!

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 2/04

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

τρεμ
Τέμπη: Στον ανακριτή η τότε διευθύντρια Διεύθυνσης Σιδηροδρομικών Μεταφορών του υπ. Μεταφορών

Σήμερα, η διευθύντρια της Διεύθυνσης Σιδηροδρομικών Μεταφορών του Υπουργείου Μεταφορών καλείται να απολογηθεί ενώπιον του...

Τέμπη: Στον ανακριτή η τότε διευθύντρια Διεύθυνσης Σιδηροδρομικών Μεταφορών του υπ. Μεταφορών
diagonismos asep 2025
2ος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Ανέβηκε ελεύθερα το ΤΕΣΤ για 70.000 εξεταζόμενους
Πλέον είναι διαθέσιμο σε όλους τους χιλιάδες υποψήφιους του 2ου Πανελλήνιου Γραπτού Διαγωνισμού ΑΣΕΠ το ΤΕΣΤ στάθμισης και προσομοίωσης της νέας ύλης
2ος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Ανέβηκε ελεύθερα το ΤΕΣΤ για 70.000 εξεταζόμενους