Thumbnail
Παρασκευή, 28.6.2013,  συγκαλείται  σε συνεδρίαση το ΠΥΣΔΕ, για να αποφασίσει για υπεραριθμίες, πλεονάσματα κλπ, με βάση το νέο θεσμικό πλαίσιο,  στα πλαίσια  της πολιτικής  του Υπουργείου  για μείωση δαπανών και συρρίκνωσης της δημόσιας εκπαίδευσης.

Ε’ ΕΛΜΕ   ΑΝΑΤ.ΑΤΤΙΚΗΣ                              ΠΑΛΛΗΝΗ   27.6.2013

 

                       ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ  για  συνεδρίαση   του ΠΥΣΔΕ

·              Παρασκευή, 28.6.2013,  συγκαλείται  σε συνεδρίαση το ΠΥΣΔΕ, για να αποφασίσει για υπεραριθμίες, πλεονάσματα κλπ, με βάση το νέο θεσμικό πλαίσιο,  στα πλαίσια  της πολιτικής  του Υπουργείου  για μείωση δαπανών και συρρίκνωσης της δημόσιας εκπαίδευσης.

·              Το ΠΥΣΔΕ δεν πρέπει  να αποφασίσει  υπεραριθμίες συναδέλφων, με βάση το νέο ωράριο, την αύξηση αριθμού μαθητών κατά τμήμα, τη μείωση των τμημάτων κατευθύνσεων, και  τη θέσπιση οργανικών θέσεων με βάση τις 12 ώρες. Το νέο θεσμικό δημιουργεί υπεραθμίες και πλεονάσματα, που οδηγούν σε υποχρεωτικές μεταθέσεις και απολύσεις. Η πολιτική αυτή δεν πρέπει να περάσει με τη δική μας συμμετοχή. Οι αιρετοί  δεν πρέπει να νομιμοποιήσουν την πολιτική της κυβέρνησης. Γι’  αυτό καλούνται οι συνάδελφοι  σε παράσταση διαμαρτυρίας, αύριο Παρασκευή,28/6, ώρα,   09.30,      έξω από τα γραφεία του ΠΥΣΔΕ, στην πλατεία του Γέρακα.

·               Οι προθέσεις της νέας  κυβέρνησης  έγιναν ολοφάνερες  από το νέο Υπουργό Διοικητικής μεταρρύθμισης:   Ετοιμάζει τις πρώτες απολύσεις.  Εκπαιδευτικοί και  υπάλληλοι του ΟΤΑ τα πρώτα θύματα. Πρέπει να τους σταματήσουμε. Χωρίς τη δική μας αντίδραση, χωρίς την αντίσταση του εργατικού κινήματος  η κυβέρνηση θα οδηγήσει   σε σφαγή χιλιάδες συναδέλφους.

                 Για το Δ.Σ της  Ε’ ΕΛΜΕ  ΑΝΑΤ. ΑΤΤΙΚΗΣ

         Η πρόεδρος                                 Ο  Γ.  Γραμματέας

     Άννα  Μπαχτή                           Παναγιώτης  Μιχαλόπουλος 

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

2ος Πανελλήνιος γραπτός διαγωνισμός: Βγήκε η προκήρυξη - Αιτήσεις από 29/4 έως 14/5

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 23/04

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

εκπα
Πιστοποιητικό Επάρκειας Γνώσεων: Τρία ευρώ ανά γραπτό για τους βαθμολογητές και 110€ για επιτηρητές
Αυτή είναι η αποζημίωση στις εξετάσεις απόκτησης του «Πιστοποιητικού Επάρκειας Γνώσεων για Πολιτογράφηση» καθώς και η διαδικασία καταβολής
Πιστοποιητικό Επάρκειας Γνώσεων: Τρία ευρώ ανά γραπτό για τους βαθμολογητές και 110€ για επιτηρητές
γιατροί
Μπαράζ προσλήψεων στα νοσοκομεία- Νέα προκήρυξη για 530 μόνιμες θέσεις γιατρών
Προκήρυξη 530 Θέσεων για Ειδικευμένους Ιατρούς στα Δημόσια Νοσοκομεία – Πότε Ξεκινούν οι Αιτήσεις
Μπαράζ προσλήψεων στα νοσοκομεία- Νέα προκήρυξη για 530 μόνιμες θέσεις γιατρών
ζαχαρακη
Σ. Ζαχαράκη: Προχωράμε σε 10.000 νέους διορισμούς με έμφαση στην Α’ θμια και ειδικά στα Νηπιαγωγεία
«Το ψηφιακό φροντιστήριο θα λειτουργεί κανονικά μέχρι την τελευταία μέρα, μέχρι να δοθεί και το τελευταίο ειδικό μάθημα των Πανελλαδικών Εξετάσεων»
Σ. Ζαχαράκη: Προχωράμε σε 10.000 νέους διορισμούς με έμφαση στην Α’ θμια και ειδικά στα Νηπιαγωγεία