Σύλλογος ΠΕ Αμαρουσίου

Μαρούσι 16 – 6 – 2014

Αρ. Πρ. : 121

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π. Ε.

ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ

Ταχ. Δ/νση: Ιερού Λόχου 3 – 5

Τ.Κ.  15124 Μαρούσι

Τηλ. & Fax: 210 8020788

Πληροφορίες: κα Καββαδία Φ.

www.syllogosekpaideutikonpeamarousiou.gr

ΠΡΟΣ

ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Κοινοποίηση: Δ. Ο. Ε.

Θέμα: «ΑΚΥΡΩΣΑΜΕ ΤΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΤΗΣ ΥΠΟΤΑΓΗΣ ΣΤΙΣ 16 – 6 – 2014 ΘΑ ΤΑ ΑΚΥΡΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΙΣ 19 – 6 – 2014».

Το Δ. Σ. του Συλλόγου Εκπ/κών Π. Ε. Αμαρουσίου χαιρετίζει όλες/όλους τις/τους συναδέλφους εκπαιδευτικούς της Π. Ε. Εκπ/σης και ιδιαίτερα τις/τους συναδέλφους – μέλη του που με μαζικό – ενωτικό – συλλογικό τρόπο συμμετείχαν στην ακύρωση των σεμιναρίων της ντροπής (σεμινάρια για την «αξιολόγηση» των Δ/ντών Σχολικών Μονάδων της Π. Ε.) τη Δευτέρα 16 – 6 – 2014.

Είναι χαρακτηριστικό ότι από το σύνολο των Δ/ντών και Δ/ντριών μελών του Συλλόγου μας, έξω από τα επιμορφωτικά κέντρα εμφανίστηκαν και αποχώρησαν αντικρίζοντας τις απεργιακές φρουρές μόνο έξι (6)Δ/ντές και Δ/ντριες, αφού όλοι/όλες οι υπόλοιποι συμμετείχαν στην απεργία.

Το Δ. Σ. του Συλλόγου Εκπ/κών Π. Ε. Αμαρουσίου συγχαίρει όλους/όλες τους/τις συναδέλφους – μέλη του για την επιλογή τους να υπερασπιστούν το Δημόσιο Σχολείο και τις εργασιακές κατακτήσεις και δικαιώματα των εκπαιδευτικών της Π. Ε. ενάντια στις αντιλαϊκές – αντιεκπαιδευτικές πολιτικές του ΥΠΑΙΘ και της κυβέρνησης.

Με μαζικό και ενωτικό τρόπο συνεχίζουμε τον αγώνα μας για την ακύρωση των σεμιναρίων της ντροπής και την Πέμπτη 19 – 6 – 2013 (υπάρχει ήδη προκηρυγμένη 24ωρη απεργία από τη ΔΟΕ για τις/τους Δ/ντριες & Δ/ντές των Δημ. Σχολείων και τρίωρη στάση εργασίας για τους υπόλοιπους εκπαιδευτικούς προκηρυγμένη από το Σύλλογό μας) δίνοντας απεργιακό ραντεβού για περιφρούρηση έξω από τα επιμορφωτικά κέντρα:

Οι εκπαιδευτικοί των Δημ. Σχολείων Μελισσίων συγκεντρώνονται στο επιμορφωτικό κέντρο του 1ου Δημ. Σχολείου Μελισσίων (Θερμοπυλών 4, Μελίσσια), ώρα 07.30 π. μ.

Οι εκπαιδευτικοί των Δημ. Σχολείων του Αμαρουσίου συγκεντρώνονται στο  επιμορφωτικό κέντρο του 1ου Δημ. Σχολείου Βρηλισσίων (Φλωρίνης 24, Βριλήσσια), ώρα 08.00 π. μ.

Οι εκπαιδευτικοί των Δημ. Σχολείων Κηφισιάς – Νέας Ερυθραίας – Εκάλης    συγκεντρώνονται στο  επιμορφωτικό κέντρο του 8ου Δημ. Σχολείου Κηφισιάς  ( Πελοποννήσου & Ναυπλίου, Κηφισιά), ώρα 07.30 π. μ.

Οι εκπαιδευτικοί των Δημ. Σχολείων Πεύκης συγκεντρώνονται στο  επιμορφωτικό κέντρο του 1ου Δημ. Σχολείου Πεύκης (Μικράς Ασίας & Ιωαννίνων, Πεύκη), ώρα 07.30 π. μ.

Για πληροφορίες ή διευκρινίσεις μπορείτε να απευθύνεστε στην Πρόεδρο του Συλλόγου μας Φωτεινή Καββαδία ( τηλ. επικοινωνίας 6955966492).

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 05/7

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ