ΠΕΑΔ

Αξιότιμε κύριε Διευθυντή της ΔΔΕ ΕΒΡΟΥ

Με αφορμή έντονες διαμαρτυρίες συναδέλφων μας αναπληρωτών που εργάζονται στα σχολεία της  περιοχής μας θα θέλαμε να  σας ενημερώσουμε ότι αν και διανύουμε τον Ιανουάριο 2016, δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα, η μισθολογική αναγνώριση της προϋπηρεσίας των εκπαιδευτικών που προσλήφθηκαν  ήδη από το Σεπτέμβριο 2015 σε σχολεία αρμοδιότητάς σας.

Ζητούμε να μεριμνήσετε ώστε να αποδοθούν άμεσα τα Μ.Κ. και να καταβληθούν αναδρομικά τα σχετικά ποσά στους αναπληρωτές συναδέλφους μας

Στη δυσκολότερη οικονομική συγκυρία, την οποία οι νέοι συνάδελφοι μας βιώνουν με το χειρότερο τρόπο, μακριά από τις οικογένειές τους και τον τόπο κατοικίας τους δεν επιτρέπεται να μένουν απλήρωτοι ή έμμεσα  να περικόπτονται οι αποδοχές τους και να βρίσκονται μπροστά σε οικονομικό αδιέξοδο αφού δεν μπορούν να πληρώσουν το ενοίκιο τους, τη μετακίνηση τους προς τις σχολικές τους μονάδες αλλά και τα έξοδα θέρμανσης ειδικά σε ένα νομό σαν αυτόν του Έβρου

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ

Βάσεις Εισαγωγής: Πτώση σε Πολυτεχνεία και Νομικές αλλά οι Ιατρικές διεκδικούν να πάνε ψηλότερα