ΕΛΜΕ Νότιας Αθήνας

Άλιμος, 21 Νοεμβρίου 2012

Συνεχίζουμε και κλιμακώνουμε τις κινητοποιήσεις μας!

Συνάδελφοι,

Στην έκτακτη γενική συνέλευση που πραγματοποιήθηκε στις 21 Νοέμβρη, αποφασίστηκε ομόφωνα η συνέχιση των κινητοποιήσεων ενάντια στις μεθοδεύσεις της Διεύθυνσης της Δ’ Αθήνας που επιβάλει συμπτύξεις και συγχωνεύσεις τμημάτων σε πολλά σχολεία της περιοχής μας.

Η συγκυβέρνηση και η τρόικα έδειξε για μια ακόμα φορά το βάρβαρο και αποκρουστικό της πρόσωπο με την ψήφιση και την άμεση εφαρμογή του Μνημονίου ΙΙΙ. Ήδη οι πρώτες απολύσεις στο Δημόσιο είναι εδώ! Η συγκυβέρνηση υπογράφει με ραγδαίους ρυθμούς δεκάδες Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου για να εφαρμόσει την πιο βάρβαρη πολιτική των τελευταίων χρόνων, την πολιτική της φτώχειας, της εξαθλίωσης και του αυταρχισμού.

Η διευθύντρια της Δ’ Αθήνας, ενεργώντας ως το μακρύ χέρι της κυβερνητικής πολιτικής στην εκπαίδευση, επιμένει στις συμπτύξεις και συγχωνεύσεις τμημάτων, που θα οδηγήσουν μοιραία στο στρίμωγμα δεκάδων μαθητών μας σε υπερτροφικά τμήματα και δεκάδες συναδέλφους στο δρόμο να αναζητούν ώρες για να συμπληρώσουν το ωράριό τους. Την πολιτική αυτή μάλιστα φτάνει στο χυδαίο σημείο να την βαφτίζει κοινωνικά δίκαιη!

Απέναντι στις μεθοδεύσεις της Διεύθυνσης απαντάμε  μαζικά και ανυποχώρητα!

Το ΔΣ της ΕΛΜΕ υλοποιώντας την απόφαση της ΓΣ προχωρά σε νέα κινητοποίηση την Τετάρτη 28 Νοεμβρίου και ώρα 11.30πμ στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δ’ Αθήνας (Ομήρου 34, Ν. Σμύρνη).  Για το λόγο αυτό κηρύσσουμε 3ώρη στάση εργασίας (11 – 14) για τη διευκόλυνση των συναδέλφων.

Υπερασπιζόμαστε το Δημόσιο Σχολείο!

Αντιστεκόμαστε στις συγχωνεύσεις τμημάτων!

Κανένα σχολείο να μην προχωρήσει σε συμπτύξεις τμημάτων!

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ – ΜΑΘΗΤΕΣ – ΓΟΝΕΙΣ ΣΕ ΚΟΙΝΟ ΜΕΤΩΠΟ!

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 11.30μμ

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 15/7