Thumbnail
ΑΣΕΠ

Eκδόθηκαν και καταχωρίστηκαν στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ (www.asep.gr) οι αλφαβητικοί πίνακες βαθμολογίας των υποψηφίων που έλαβαν μέρος στην εξέταση του Α’ Σταδίου του γραπτού διαγωνισμού για την πλήρωση συνολικά τριάντα δύο (32) κενών οργανικών θέσεων, μονίμων υπαλλήλων Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης του κλάδου ΠΕ2 Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας, της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας του Υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων (Προκήρυξη 1Γ/2015 – ΦΕΚ 8/29-10-2015 Τεύχος Προκηρύξεων ΑΣΕΠ).

Οι υποψήφιοι που έλαβαν βαθμολογία μεγαλύτερη ή ίση της βαθμολογικής βάσης των πενήντα πέντε (55) μονάδων μπορούν να συμμετάσχουν στο Β΄ στάδιο (ΕΞΕΤΑΣΗ ΓΝΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΙΚΑΝΟΤΗΤΩΝ), του οποίου η ημερομηνία διεξαγωγής και το ακριβές πρόγραμμα της εξέτασης αυτής θα γνωστοποιηθεί με νεότερη ανακοίνωση του ΑΣΕΠ.

Σύμφωνα με την υπ’ αριθ. 62/2004 απόφαση της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, οι υποψήφιοι  που έλαβαν βαθμολογία μικρότερη της βαθμολογικής βάσης των πενήντα πέντε (55) μονάδων, εμφανίζονται με τον αριθμό ταυτότητας.

ΑΛΦΑΒΗΤΙΚΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑΣ

Όλες οι ειδήσεις για νέες θέσεις εργασίας, Προκηρύξεις, Διορισμούς, ΑΣΕΠ στην Ελλάδα

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ για 15000 θέσεις: Ανακοινώθηκε Η ΥΛΗ - Αποκτήστε την εδώ μαζί με τα καλύτερα ΤΕΣΤ

ΑΣΕΠ: Η πιο ΕΥΚΟΛΗ Πιστοποίηση Αγγλικών σε 2 ημέρες - Την παίρνετε από το σπίτι σας ONLINE

Πώς γίνεσαι Εκπαιδευτής Ενηλίκων με υψηλές αμοιβές; Όλοι μπορούν!

ΝΕΟ! Εύκολη Πιστοποίηση Ιταλικών ή Ισπανικών με εξ αποστάσεως πρόγραμμα ΑΜΕΣΑ (μόρια 2ης ξένης γλώσσας)

Απαραίτητο Τυπικό Προσόν για προσλήψεις στο Δημόσιο: Είναι αυτή η Πιστοποίηση Η/Υ της goLearn - Πώς την παίρνεις σε 2 ημέρες πανεύκολα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Γλώσσα - Συζήτηση
Τι σημαίνει η φράση «δώρο άδωρο» στα νέα ελληνικά ή ἄδωρα δῶρα στα αρχαία ελληνικά;
Σήμερα χρησιμοποιούμε πλήθος αρχαίων ελληνικών εκφράσεων στον καθημερινό γραπτό και προφορικό μας λόγο
Τι σημαίνει η φράση «δώρο άδωρο» στα νέα ελληνικά ή ἄδωρα δῶρα στα αρχαία ελληνικά;