Προσλήψεις: 153 νέες θέσεις σε δύο Εφορείες Αρχαιοτήτων
Προσλήψεις για συνολικά 153 νέες θέσεις εργασίας στις Εφορείες Αρχαιοτήτων Κυκλάδων και Ηλείας

Σε εξέλιξη βρίσκονται δύο νέες προκηρύξεις που αφορούν συνολικά 153 νέες προσλήψεις στις Εφορείες Αρχαιοτήτων Κυκλάδων και Ηλείας.

Συγκεκριμένα η Εφορεία Αρχαιοτήτων Κυκλάδων πρόκειται να προσλάβει 78 άτομα ενώ η Εφορεία Αρχαιοτήτων Ηλείας ανακοίνωσε την πρόσληψη 75 ατόμων.

Οι προσλήψεις και στις δύο προκηρύξεις θα πραγματοποιηθούν με συμβάσεις εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, διάρκειας 7 μηνών.

Ταυτόχρονα σε εξέλιξη βρίσκεται και η προκήρυξη του ΑΣΕΠ για 1.935 προσλήψεις σε Τοπικές Ομάδες Υγείας του υπουργείου Υγείας (ΤΟΜΥ), που θα αρχίσει να δέχεται αιτήσεις υποψηφίων από τη Δευτέρα 29 Μαρτίου 2021.

Παράλληλα όμως με το υπουργείο Υγείας τρέχει και η προκήρυξη για την πρόσληψη 1.600 Επαγγελματιών Οπλιτών (ΕΠ.ΟΠ.) στον Ελληνικό Στρατό. Πρόκειται αναλυτικά για 1.000 θέσεις στον Στρατό Ξηράς, 300 θέσεις στο Πολεμικό Ναυτικό, 280 θέσεις στην Πολεμική Αεροπορία και 20 θέσεις στο Κοινό Νομικό Σώμα των Ενόπλων Δυνάμεων.

Εφορεία Αρχαιοτήτων Κυκλάδων

Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Κυκλάδων ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά εβδομήντα οκτώ (78) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών της υπηρεσίας.

Όλες οι συμβάσεις θα έχουν διάρκεια από την ημερομηνία υπογραφής της σύμβασης και θα αφορούν διάρκεια απασχόλησης επτά (7) μηνών.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.6 και να την υποβάλουν αποκλειστικά ηλεκτρονικά στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ([email protected].).

Το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο.

Αναλυτικά η προκήρυξη

Εφορεία Αρχαιοτήτων Ηλείας

Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Ηλείας ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά εβδομήντα πέντε (75) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών της Εφορείας Αρχαιοτήτων Ηλείας, που εδρεύει στην Αρχαία Ολυμπία του Νομού Ηλείας

Όλες οι συμβάσεις θα έχουν διάρκεια από την ημερομηνία υπογραφής της σύμβασης και θα αφορούν διάρκεια απασχόλησης επτά (7) μηνών.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.6 και να την υποβάλουν αποκλειστικά ηλεκτρονικά στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ([email protected]) .

Η αίτηση συμμετοχής και η σχετική υπεύθυνη δήλωση του ν. 1599/1986 (Α΄75) που θα υποβληθούν με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο θα πρέπει απαραιτήτως να εμφανίζονται υπογεγραμμένες, με φυσική υπογραφή. Ανυπόγραφες αιτήσεις ή υπεύθυνες δηλώσεις δεν γίνονται δεκτές.

Το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο.

Αναλυτικά η προκήρυξη

Όλες οι ειδήσεις για νέες θέσεις εργασίας, Προκηρύξεις, Διορισμούς, ΑΣΕΠ στην Ελλάδα

VOUCHER ΔΥΠΑ 1000 ΕΥΡΩ: Άνοιξε επίσημα η πλατφόρμα - Πώς να ξεκινήσετε και αύριο

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ την Ιούνιο: Ανακοινώθηκε επίσημα Όλη η ύλη εδώ

ΑΣΕΠ: Η πιο ΕΥΚΟΛΗ εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Αγγλικών golearn σε 2 ημέρες - Την παίρνετε από το σπίτι σας

Πώς γίνεσαι Εκπαιδευτής Ενηλίκων με υψηλές αμοιβές; Όλοι μπορούν!

ΝΕΟ! Εύκολη Πιστοποίηση Ιταλικών ή Ισπανικών (μόρια 2ης ξένης γλώσσας)

Πιστοποίηση Η/Υ  - ECDL golearn για το Δημόσιο σε 2 ημέρες στα χέρια σου

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

τρεμ
Τέμπη: Στον ανακριτή η τότε διευθύντρια Διεύθυνσης Σιδηροδρομικών Μεταφορών του υπ. Μεταφορών

Σήμερα, η διευθύντρια της Διεύθυνσης Σιδηροδρομικών Μεταφορών του Υπουργείου Μεταφορών καλείται να απολογηθεί ενώπιον του...

Τέμπη: Στον ανακριτή η τότε διευθύντρια Διεύθυνσης Σιδηροδρομικών Μεταφορών του υπ. Μεταφορών
diagonismos asep 2025
2ος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Ανέβηκε ελεύθερα το ΤΕΣΤ για 70.000 εξεταζόμενους
Πλέον είναι διαθέσιμο σε όλους τους χιλιάδες υποψήφιους του 2ου Πανελλήνιου Γραπτού Διαγωνισμού ΑΣΕΠ το ΤΕΣΤ στάθμισης και προσομοίωσης της νέας ύλης
2ος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Ανέβηκε ελεύθερα το ΤΕΣΤ για 70.000 εξεταζόμενους
tsouxlos-olme.jpg
Τσούχλος: «Πανδημία και Πρότυπα σχολεία αύξησαν το ποσοστό μαθητών που πάνε στα φροντιστήρια»
«Αυτό εν μέρει σίγουρα οφείλεται και στην πανδημία, διότι υπήρξαν κενά επί δύο συναπτά έτη με την πολύ μεγάλης διάρκειας εξ αποστάσεως εκπαίδευση»
Τσούχλος: «Πανδημία και Πρότυπα σχολεία αύξησαν το ποσοστό μαθητών που πάνε στα φροντιστήρια»
ipourgeio_paideias
Δημοτικά σχολεία: Ξεκίνησε η διανομή λογοτεχνικών βιβλίων - 19 ψηφιακά βιβλία διαθέσιμα
Αρχίζει σήμερα η διανομή των λογοτεχνικών βιβλίων στα δημοτικά σχολεία – 19 ψηφιακά βιβλία αναρτώνται στην ψηφιακή βιβλιοθήκη ebooks.edu.gr
Δημοτικά σχολεία: Ξεκίνησε η διανομή λογοτεχνικών βιβλίων - 19 ψηφιακά βιβλία διαθέσιμα