Α΄ Ε.Λ.Μ.Ε.
ΑΘΗΝΑΣ
ΝΙΚΟΠΟΛΕΩΣ 33
Κ. ΠΑΤΗΣΙΑ (8ο Λύκειο)
ΑΘΗΝΑ 112 53
ΤΗΛ - FAX: 210 5246795
email : [email protected] Αθήνα 19-9-2013
ΠΡΟΣ: Ο.Λ.Μ.Ε
ΣΧΟΛΕΙΑ
Α΄ ΕΛΜΕ ΑΘΗΝΑΣ
ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ 19-9-2013
Η Γενική Συνέλευση της Α’ ΕΛΜΕ Α’ Αθήνας χαιρετίζει την μαζική συμμετοχή των εκπαιδευτικών στην απεργία και τις κινητοποιήσεις, οι οποίοι μ’ αυτό τον τρόπο έδωσαν το μήνυμα της αντίστασης και της αποφασιστικότητας προς όλες τις κατευθύνσεις.
Καταγγέλλουμε την δολοφονία του νέου εργαζόμενου Παύλου Φύσσα από φασίστες δολοφόνους μέλη της «Χρυσής Αυγής».
Η δολοφονία αυτή έρχεται μετά τις επιθέσεις σε μέλη του ΚΚΕ στο Πέραμα και σε γραφεία άλλων κομμάτων, μετά την δολοφονία του νεαρού μετανάστη στα Πετράλωνα, μετά από τις δεκάδες επιθέσεις σε εργαζόμενους και μετανάστες.
Η εξέλιξη αυτή δεν είναι τυχαίο γεγονός. Είναι η φυσική συνέπεια, η προέκταση της αντιδραστικής πολιτικής που ασκείται ενάντια στο λαό, τους εργαζόμενους και τη νεολαία.
Οι δολοφονικές αυτές επιθέσεις αποτελούν μέρος σχεδίου που στόχο έχει την τρομοκράτηση των συνδικάτων, των αγωνιστών, το χτύπημα των αγώνων.
Η προσπάθεια αυτή των φασιστικών συμμοριών της «Χρυσής Αυγής» δεν θα περάσει, θα μας βρει όλους απέναντί της.
Ζητάμε την άμεση απελευθέρωση των αντιφασιστών, που είναι κρατούμενοι στην ΓΑΔΑ και συνελήφθησαν κατά τις κινητοποιήσεις στις 18-9-2013.
Για το ΔΣ
Ο Πρόεδρος Ο Γεν. Γραμματέας
Γιάννης Φάσσαρης Θωμάς Γεωργιάδης
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
2ος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ τον Ιούνιο: Ανακοινώθηκε ΕΠΙΣΗΜΑ η ύλη!
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 2/04
ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση
ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ