Thumbnail

Τεχνικές εργασίες, για την εγκατάσταση και δοκιμαστική λειτουργία εξοπλισμού βελτίωσης της σιδηροδρομικής γραμμής, στη γραμμή 3 του Μετρό, θα πραγματοποιηθούν κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου 8 και 9 Φεβρουαρίου 2014.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΣΤΑΣΥ, στο διάστημα αυτό θα διακοπούν τα δρομολόγια στο τμήμα από τον σταθμό «Εθνική Αμυνα» έως το Αεροδρόμιο και οι συρμοί θα τερματίζουν τα δρομολόγια στο σταθμό «Εθνική Αμυνα».

Για την εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού, κατά τη διάρκεια της διακοπής λειτουργίας του παραπάνω τμήματος, θα δημιουργηθεί προσωρινή λεωφορειακή γραμμή «EXPRESS X5», από το σταθμό «Εθνικής Αμυνα» έως τον σταθμό «Δουκ. Πλακεντίας» και αντιστρόφως, ενώ θα ενισχυθούν τα δρομολόγια και της γραμμής Χ95 «Σύνταγμα- Αερολιμένας».

Η αφετηρία της γραμμής Χ5 θα βρίσκεται στον σταθμό «Εθνική Αμυνα» του Μετρό, στον παράδρομο της Λ. Μεσογείων, το τέρμα στο σταθμό «Δουκ. Πλακεντίας», ενώ θα υπάρχουν στάσεις (και στις δύο κατευθύνσεις) στο ύψος των σταθμών «Χολαργός», «Νομισματοκοπείο», «Αγ. Παρασκευή» και «Χαλάνδρι».

Σημειώνεται ότι τα δρομολόγια του Προαστιακού Σιδηροδρόμου από και προς το Αεροδρόμιο θα εκτελούνται κανονικά και θα είναι δυνατή η μετεπιβίβαση, των επιβατών της γραμμής Χ5, στο σταθμό «Δουκ. Πλακεντίας».

Πηγή: thepressproject.gr

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 19/7

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

synodos prytanevn
106η Σύνοδος Πρυτάνεων: Τα 7 κρίσιμα ζητήματα που "τέθηκαν στο τραπέζι"
Ποια είναι τα κρίσιμα ζητήματα που απασχολούν τα Ελληνικά Δημόσια Πανεπιστήμια που συζητήθηκαν στην 106η Σύνοδο Πρυτάνεων
106η Σύνοδος Πρυτάνεων: Τα 7 κρίσιμα ζητήματα που "τέθηκαν στο τραπέζι"