Thumbnail
Ακούστε την καταγγελία στο ηχητικό απόσπασμα

ΦΩΤΟ: jodigraphics.net

Ο Βαγγέλης Πισσίας, μέλος της πρωτοβουλίας «Ένα καράβι για τη Γάζα» αποκάλυψε σήμερα στο  cardianews.gr, πως δύο μέρες πριν τις ευρωεκλογές εκδόθηκε υπουργική απόφαση με την οποία αναστέλλεται για δύο μήνες η αλιεία στην περιοχή της Μεσογείου, όπου αναμένεται να ξεκινήσει η υδρόλυση των χημικών της Συρίας.

Σύμφωνα με την απόφαση αυτή, η αλιεία απαγορεύεται νοτιοδυτικά της Κρήτης και νότια της Πελοποννήσου και των Ιονίων Νήσων, τουλάχιστον μέχρι τις 22 Ιουλίου. Είναι ακριβώς το διάστημα κατά το οποίο, σύμφωνα με το σχεδιασμό, θα ξεκινήσει η καταστροφή των χημικών της Συρίας πάνω στο πλοίο Cape Ray.

Όπως ανέφερε ο κ. Πισσίας, η ομάδα των ακτιβιστών που θα βρεθεί όσο γίνεται πιο κοντά στο Cape Ray είναι έτοιμη και αυτή τη φορά θα έχουν μαζί τους και τους αλιείς της περιοχής,  πραγματώνοντας την ιδέα του «κοινωνικού ακτιβισμού».

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

2ος Πανελλήνιος γραπτός διαγωνισμός: Βγήκε η προκήρυξη - Αιτήσεις από 29/4 έως 14/5

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 29/04

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

μετρο
Πρωτομαγιά: Πώς θα κινηθούν λεωφορεία, τρόλεϊ, μετρό, τρένα και πλοία
Πρωτομαγιά με στάσεις εργασίας και απεργίες σε μεταφορές – Πώς θα κινηθούν λεωφορεία, τρόλεϊ, μετρό, τρένα και πλοία
Πρωτομαγιά: Πώς θα κινηθούν λεωφορεία, τρόλεϊ, μετρό, τρένα και πλοία
epidomata OPEKA plirwmi Avgoustos
Δημοσκοπήσεις: Μικρή άνοδος για ΝΔ παρά τη δυσαρέσκεια – Οι πολίτες ζητούν ουσιαστικά μέτρα και όχι «ψίχουλα»
Οριακή άνοδος για τη Νέα Δημοκρατία σε δημοσκοπήσεις – Σκιά αμφισβήτησης για την επάρκεια των μέτρων στήριξης
Δημοσκοπήσεις: Μικρή άνοδος για ΝΔ παρά τη δυσαρέσκεια – Οι πολίτες ζητούν ουσιαστικά μέτρα και όχι «ψίχουλα»