Thumbnail
Θέλησε να τους κάψει επειδή τον έβαλαν τιμωρία

Ο έφηβος από το Οχάιο, ΗΠΑ, ο οποίος κλείδωσε τους γονείς του στο σπίτι και του έβαλε φωτιά για να τους κάψει χρειώθηκε με τη μεγαλύτερη ποινή για την ηλικία του.

Το δικαστήριο τον καταδίκασε σε 9 χρόνια φυλάκιση μιας και ο ίδιος δήλωσε ένοχος. Ο Mitchell Simon ήταν 16 ετών όταν προσπάθησε να σκοτώσει τους γονείς του το περασμένο φθινόπωρο επειδή τον τιμώρησαν για ακατάλληλες αναρτήσεις του στο Facebook και επειδή εγκατέλειψε την μπάντα στην οποία ήταν γραμμένος. Έτσι ο νεαρός, 17 ετών σήμερα, θα εκτίσει 9 χρόνια στη φυλακή όπως αναφέρουν οι New York Daily News. Οι γονείς του δήλωσαν στο δικαστήριο ότι δεν θέλουν να πάει ο γιος τους στη φυλακή και ότι δεν πιστεύουν ότι το παιδί τους έχει θέση εκεί μέσα.

Ο πατέρας του, ο οποίος έσπασε το γόνατό του στην προσπάθειά του να πηδήξει από το δεύτερο όροφο για να σωθεί από τις φλόγες είπε ότι φοβάται για το γιο του γιατί στη φυλακή μπορεί να τον σκοτώσουν ή να τον κακοποιήσουν σεξουαλικά.

Ο ψυχίατρος που παρακολουθεί το νεαρό δήλωσε ότι ναι μεν έχει κάνει πρόοδο αλλά δεν είναι και σίγουρο ότι δεν θα προσπαθήσει, πάλι, να σκοτώσει τους γονείς του αν ελευθερωθεί. Ο δικαστής στάθηκε στο γεγονός ότι ο νεαρός είχε σχεδιάσει το έγκλημα αφού είχε ανακοινώσει στο facebook ότι επιθυμεί η μητέρα του "να καεί στην κόλαση".

Sharon and Perry Simon watch in court Tuesday as their son, Mitchell is sentenced to prison. In October 2013, the teen tied his parents' bedroom door shut and set the house on fire while they slept.

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 05/7

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Ξηροί καρποί
Αδυνάτισμα: Το παρεξηγημένο σνακ που προκαλεί κορεσμό και διευκολύνει την απώλεια βάρους
Ποιο είναι το παρεξηγημένο σνακ που προκαλεί κορεσμό και διευκολύνει την απώλεια βάρους
Αδυνάτισμα: Το παρεξηγημένο σνακ που προκαλεί κορεσμό και διευκολύνει την απώλεια βάρους
ilikiomeni
Μοναξιά: Πώς και πόσο αυξάνει τον κίνδυνο εγκεφαλικού επεισοδίου
Οι ερευνητές τοποθέτησαν τους συμμετέχοντες σε μία από τις τέσσερις ομάδες ανάλογα με τις βαθμολογίες μοναξιάς τους στις δύο χρονικές στιγμές
Μοναξιά: Πώς και πόσο αυξάνει τον κίνδυνο εγκεφαλικού επεισοδίου