Thumbnail
Ο καιρός όλη την εβδομάδα

Ηλιοφάνεια περιμένουμε σήμερα Τετάρτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 28 βαθμούς Κελσίου, αλλά στα βόρεια και ανατολικά η μέγιστη θα είναι 2-3 βαθμούς χαμηλότερη. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στο Σαρωνικό ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3-4 μποφόρ και στα ανατολικά μέτριοι έως ισχυροί 5-6 μποφόρ.

Ηλιοφάνεια και κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες περιμένουμε την Τετάρτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 25 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς.
 
Η ΕΒΔΟΜΑΔΑ
Τετάρτη: Ηλιοφάνεια με μικρή εξασθένηση των βοριάδων στο Αιγαίο ενώ η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή περαιτέρω άνοδο αγγίζοντας στα δυτικά τους 27 με 28 βαθμούς Κελσίου.
Πέμπτη: Ηλιοφάνεια αρχικά σε όλη την Ελλάδα αλλά από το απόγευμα θα συννεφιάσει τοπικά στα βόρεια και θα βρέξει τοπικά κατα μήκος των βορειών συνόρων.Οι βοριάδες θα παρουσιάσουν μικρή περαιτέρω εξασθένηση ενώ η θερμοκρασία δεν θα παρουσιάσει αξιόλογη μεταβολή.
Παρασκευή: Αλλαγή του καιρού αναμένεται στα βορειοδυτικά με τοπικές βροχές κυρίως μετά το μεσημέρι. Οι βοριάδες στο βόρειο Αιγαιο θα ενισχυθούν και η θερμοκρασία θα σημειωσει μικρή πτώση.
Σάββατο: Τοπικές βροχές στο Ιόνιο, την ανατολική και βόρεια ηπειρωτική Ελλάδα. Μικρή ενίσχυση των βοριάδων ενώ η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση στα βόρεια και ανατολικά.
Ηλιοφάνεια περιμένουμε την Τετάρτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 28 βαθμούς Κελσίου, αλλά στα βόρεια και ανατολικά η μέγιστη θα είναι 2-3 βαθμούς χαμηλότερη. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στο Σαρωνικό ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3-4 μποφόρ και στα ανατολικά μέτριοι έως ισχυροί 5-6 μποφόρ.
Ηλιοφάνεια και κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες περιμένουμε την Τετάρτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 25 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς.
 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΣΟΚ: Τι δείχνει Μελέτη του Χάρβαρντ για τις ανεμογεννήτριες

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 26/7

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα