Thumbnail
Στο σημείο έχουν σπεύσει η Τροχαία και τρία οχήματα της Πυροσβεστικής

Πολύνεκρο τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το πρωί της Τετάρτης στην οδό Πέτρου Ράλλη 24 στο ύψος της Διεύθυνσης Αλλοδαπών στον Ταύρο, στο ρεύμα προς Κηφισό. Αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν ότι το αυτοκίνητο έτρεχε με ιλιγγιώδη ταχύτητα.

"Παρελήφθησαν: δύο νεκροί (ένας άνδρας και μία γυναίκα) που μεταφέρθηκαν στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας (που ήταν εκτός εφημερίας) και 3 τραυματίες (μία ακρωτηριασμένη γυναίκα και 2 πιο ελαφρά), οι οποίοι και μεταφέρθηκαν στο Τζάνειο Νοσοκομείο Πειραιά", αναφέρει το ΕΚΑΒ.

Σύμφωνα με το Υπουργείο Υγείας, και την Τροχαία, νεκροί είναι ο πεζός ο οποίος παρασύρθηκε όταν το αυτοκίνητο προσέκρουσε στα σταθμευμένα, πρόκειται για 22χρονο Αστυνομικό ο οποίος υπηρετούσε στην Αττική Οδό, με απόσπαση στα κρατητήρια της Αμυγδαλέζας, ο οποίος είχε μεταβεί προκειμένου να ενημερωθεί σε σεμινάριο για τον Ebola, καθώς και μια 35χρονη γυναίκα, η οποία βρισκόταν στην στάση.



Τραυματίες, είναι ο υπαίτιος οδηγός του τροχαίου- οδηγός (SMART), πρόκειται για 35χρονο Αλβανό ο οποίος νοσηλεύεται στο Τζάνειο, ενώ ακρωτηριασμένη μεταφέρθηκε και εισήχθη άμεσα στο Γενικό Κρατικό Νικαίας 65χρονη πεζή γυναίκα, η οποία βρισκόταν στο πεζοδρόμιο, κι ένας ακόμα άνδρας οδηγός.


Το χρονικό του μακελειού

Το μικρό αυτοκίνητο σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, στα 200 μέτρα από το Αλλοδαπών παραβιάζει το κόκκινο, χτυπάει ένα ταξί και στην προσπάθειά του να εγκαταλείψει το σημείο γκαζώνει και χάνει τον έλεγχο του αυτοκινήτου και τότε αρχίζει το μακελειό!

Παρασύρει αρχικά μια γυναίκα η οποία μόλις είχε κατέβει από το πεζοδρόμιο μαζί με τον σύζυγό της. Από την πρόσκρουση η γυναίκα διαμελίζεται μπροστά στα μάτια του άνδρα της. Το Smart συνεχίζει την τρελή του πορεία και στα 50 μέτρα πέφτει πάνω σε τρείς πεζούς.


Το αυτοκίνητο ανατρέπεται και ο οδηγός εγκλωβίζεται μέσα σε αυτό. Όταν φτάνει η τροχαία στο σημείο, βρίσκει την γυναίκα διαμελισμένη και άλλον έναν άνθρωπο νεαρής ηλικίας νεκρό. Πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι αστυνομικός.

Επίσης μια γυναίκα μεταφέρεται στο νοσοκομείο σε κριιμότατη κατάσταση με ακρωτηριασμένα τα κάτω άκρα και άλλος ένας άνδρας επίσης σοβαρά τραυματισμένος.

Ο οδηγός του Smart απεγκλωβίζεται και μεταφέρεται ελαφρά τραυματίας στο Τζάνειο όπου νοσηλεύεται φρουρούμενος.

Πληροφορίες από newsit.gr, news247.gr

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 19/7

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

EKPAIDEYSI
Συζήτηση στην Βουλή για το ν.σχ. του υπουργείου Παιδείας: «Το υπουργείο ανακοινώνει προσλήψεις 10.000 εκπαιδευτικών αλλά την ίδια ώρα η νέα εκπαιδευτική χρονιά θα ξεκινήσει με λιγότερους εκπαιδευτικούς»
"Στην πραγματικότητα, πίσω από όλες αυτές τις ψηφιακές μεγαλοστομίες, βάζετε ταφόπλακα στην ολοκληρωμένη λειτουργία των σχολείων σε απομακρυσμένες...
Συζήτηση στην Βουλή για το ν.σχ. του υπουργείου Παιδείας: «Το υπουργείο ανακοινώνει προσλήψεις 10.000 εκπαιδευτικών αλλά την ίδια ώρα η νέα εκπαιδευτική χρονιά θα ξεκινήσει με λιγότερους εκπαιδευτικούς»