Thumbnail
Καιρός

Σταδιακή βελτίωση θα σημειωθεί από αύριο, Μεγάλη Παρασκευή, ενώ ηλιόλουστη αναμένεται να είναι η ημέρα του Πάσχα, με άνοδο της θερμοκρασίας και πτώση των ανέμων στα πελάγη.

Ωστόσο, σήμερα, Μεγάλη Πέμπτη, θα σημειωθούν τοπικές βροχές, λίγα χιόνια στα ορεινά και στις νοτιότερες περιοχές πιθανώς σποραδικές καταιγίδες κυρίως τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στα δυτικά 4 με 6, στα ανατολικά 5 με 7 και στο Αιγαίο 8 και από το βράδυ τοπικά 9 μποφόρ. Χωρίς αξιολόγη μεταβολή η θερμοκρασία.

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός τη Μεγάλη Παρασκευή στα δυτικά και τα βόρεια, ενώ στην υπόλοιπη χώρα αναμένονται τοπικές βροχές. Βαθμιαία τα φαινόμενα θα περιοριστούν στη βόρεια Κρήτη. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στα δυτικά 4 με 6, στα ανατολικά 5 με 7 και στο Αιγαίο 8 με 9 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση από το απόγευμα. Σε μικρή άνοδο η θερμοκρασία στα δυτικά, ενώ στα ανατολικά θα παραμείνει σε χαμηλά για την εποχή επίπεδα.

Βελτιωμένος θα είναι ο καιρός σε όλη τη χώρα το Μεγάλο Σάββατο. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στα δυτικά 3 με 5, στα ανατολικά 4 με 6 και στο Αιγαίο 7 με 8 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Σε άνοδο η θερμοκρασία.

Παρόμοιο θα είναι το σκηνικό του καιρού και την Κυριακή του Πάσχα. Σε μικρή περαιτέρω άνοδο θα βρίσκεται η θερμοκρασία, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο 6 πρόσκαιρα 7 μποφόρ.

Τη Δευτέρα του Πάσχα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με παροδικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο πρόσκαιρα έως 6 μποφόρ. Χωρίς αξιόλογη μεταβολή η θερμοκρασία.


Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου στο Carrefour και κέρδισε 200 ευρώ

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΣΟΚ: Τι δείχνει Μελέτη του Χάρβαρντ για τις ανεμογεννήτριες

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 26/7

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

astynomia-peripoliko.jpg
Πύργος: 37χρονος πήγε να παρασύρει με αυτοκίνητο 14χρονη μετά από καυγά με τον πατέρα τηςο
Συνελήφθη 37χρονος που επιχείρησε να παρασύρει με το αυτοκίνητό του μία 14χρονη
Πύργος: 37χρονος πήγε να παρασύρει με αυτοκίνητο 14χρονη μετά από καυγά με τον πατέρα τηςο
Νοσοκομείο
Υπουργείο Υγείας: Τιμωρεί τους ιδιώτες γιατρούς που θα αρνηθούν να βοηθήσουν το ΕΣΥ
Να βάλουν “πλάτη” στο Ε.Σ.Υ ζήτησε ο Υπουργός Υγείας από τους ιδιώτες γιατρούς. Τί προβλέπεται στην περίπτωση που αρνηθούν να παρέχουν τις Υπηρεσίες...
Υπουργείο Υγείας: Τιμωρεί τους ιδιώτες γιατρούς που θα αρνηθούν να βοηθήσουν το ΕΣΥ