Η παραολυμπιονίκης, Ειρήνη Κουρουβάνη, είναι η πρωταθλήτρια ΑμεΑ που παρασύρθηκε και εγκαταλείφθηκε από οδηγό στην Πατησίων τη Δευτέρα 22 Ιουλίου.
Ο 36χρονος συνελήφθη για επικίνδυνη οδήγηση, σωματική βλάβη, στέρηση άδειας οδήγησης και για οδήγηση υπό την επίδραση οινοπνεύματος.
Ο οδηγός κινούμενος στην οδό Πατησίων, παρέσυρε γυναίκα με αναπηρικό αμαξίδιο (με κινητήρα), η οποία βρίσκονταν στη δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας και την εγκατέλειψε τραυματισμένη, διαφεύγοντας από τον τόπο του τροχαίου ατυχήματος.
Αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε. που περιπολούσαν στην περιοχή και ενημερώθηκαν για το τροχαίο ατύχημα που έλαβε χώρα με εγκατάλειψη του υπαίτιου οδηγού, προέβησαν σε αδιάκοπες αναζητήσεις στην ευρύτερη περιοχή, όπου τελικά εντοπίστηκε, μετά από λίγο, ο εμπλεκόμενος οδηγός, ακινητοποιήθηκε και οδηγήθηκε στην έδρα της Υποδιεύθυνσης Τροχαίας Αθηνών.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.
Δείτε το βίντεο-ντοκουμέντο:
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
2ος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ τον Ιούνιο: Ανακοινώθηκε ΕΠΙΣΗΜΑ η ύλη!
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 31/03
ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση
ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ