Thumbnail
Κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία της περιοχής

11:15 

Αναβλήθηκε η δίκη τηςΈνας εκ των κατηγορουμένων ζήτησε εκ νέου από το δικαστήριο να διορίσει συνήγορο υπεράσπισής του με αποτέλεσμα, μετά από αίτημα του συνηγόρου, η δίκη να διακοπεί για τις 12 Μαΐου

11:00:  Για νέα διακοπή πάει η δίκη της Χρυσής Αυγής - Πρόταση από την εισαγγελέα για διεξαγωγή των συνεδριάσεων τα Σάββατα

10:55  Ζήτησε να δει τον Ρουπακιά η μητέρα του Φύσσα

Με την εξέταση του αιτήματος του δήμου Κορυδαλλού και της αντιπεριφέρειας Πειραιά για μεταφορά της δίκης της Χρυσής Αυγής στο Εφετείο Αθηνών συνεχίζεται την Πέμπτη, για 2η ημέρα,  η δίκη της Χρυσής Αυγής, στην ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα των φυλακών Κορυδαλλού, η οποία είχε διακοπεί στις 20 Απριλίου.

Κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία της περιοχής και οι υπηρεσίες του δήμου, ενώ προγραμματίζονται νέα συλλαλητήρια, με κεντρικό αυτό που οργανώνει ο Δήμος Κορυδαλλού έξω από το δημαρχείο. Θα ακολουθήσει πορεία προς τις φυλακές. Στην κινητοποίηση συμμετέχει η ΑΔΕΔΥ.

Την ίδια ώρα, το ενδιαφέρον στρέφεται στο εσωτερικό της δικαστικής αίθουσας Κορυδαλλού και στο κατά πόσο οι βασικοί κατηγορούμενοι θα εμφανιστούν κατά τη 2η συνεδρίαση του δικαστηρίου. Στην έναρξη της δίκης, στις 20 Απριλίου, παρόντες στο δικαστήριο ήταν 44 από τους 69 κατηγορούμενους.

Μεταξύ των απόντων, οι περισσότεροι από τους κατηγορούμενους βουλευτές της ΧΑ, συμπεριλαμβανομένου του αρχηγού Νίκου Μιχαλολιάκου, ενώ παρόντες ήταν μόνο οι Αρτέμης Ματθαιόπουλος, Πολύβιος Ζησιμόπουλος και Στάθης Μπούκουρας.

Μεταξύ των παρόντων κατηγορουμένων, ήταν ο προσωρινά κρατούμενος για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, Γιώργος Ρουπακιάς και οι δυο πυρηνάρχες της οργάνωσης σε Πέραμα και Νίκαια, Αναστάσιος Πανταζής και Γιώργος Πατέλης.

Στο δικαστήριο προσήλθαν οι δικηγόροι και των δυο πλευρών, καθώς και μάρτυρες της υπόθεσης, όπως οι γονείς του 34χρονου μουσικού, Παύλου Φύσσα.

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου στο Carrefour και κέρδισε 2.000 ευρώ

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 03/7

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ
Διεξαγωγή συνεντεύξεων εκπαιδευτικών για τα Ευρωπαϊκά Σχολεία
Διεξαγωγή συνεντεύξεων εκπαιδευτικών υποψήφιων για απόσπαση με σκοπό την κάλυψη θέσεων διδακτικού προσωπικού στα Ευρωπαϊκά Σχολεία
Διεξαγωγή συνεντεύξεων εκπαιδευτικών για τα Ευρωπαϊκά Σχολεία
ΕΟΠΠΕΠ
ΕΟΠΠΕΠ: Ολοκληρώθηκαν οι εξετάσεις πιστοποίησης Τάξης Μαθητείας ΕΠΑΛ για 2.900 αποφοίτους
Τα αποτελέσματα θα είναι στη διάθεση των αποφοίτων που συμμετείχαν στις εξετάσεις πιστοποίησης το επόμενο χρονικό διάστημα στην ιστοσελίδα του...
ΕΟΠΠΕΠ: Ολοκληρώθηκαν οι εξετάσεις πιστοποίησης Τάξης Μαθητείας ΕΠΑΛ για 2.900 αποφοίτους