Το ξέρουμε, δεν είναι σωστό να σημειώνεις τα δημοσιογραφικά λάθη και τις αβλεψίες των άλλων ΜΜΕ, οπότε σας ζητάμε συγγνώμη εκ των προτέρων.
Το έγκυρο «Πρώτο Θέμα» λοιπόν, η κυριακάτικη εφημερίδα που υπερηφανεύεται πως έχει 40 και 50% περισσότερους αναγνώστες από τους αντιπάλους της, το site με τα εκατομμύρια χτυπήματα (όλη η Ελλάδα διαβάζει καθημερινά το protothema.gr), έχασε μία από τις βασικές ειδήσεις της ημέρας, αυτή που είναι πρώτη σε αναγνωσιμότητα στο δικό μας site.
Ψάχνοντας λοιπόν να διαβάσουμε στο Πρώτο Θέμα για τον Βαγγέλη Μαρινάκη και την απολογία του στον ανακριτή Διαφθοράς Γιώργο Ανδρεάδη, δεν βρήκαμε λέξη για την είδηση. Ούτε για την απαγόρευση ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο ούτε για τη χρηματική εγγύηση 200.000 ευρώ ούτε για την υποχρεωτική εμφάνιση δύο φορές τον μήνα στο αστυνομικό τμήμα του τόπου κατοικίας του ούτε τίποτε.
Μόνο για την παρουσία του Βαγγέλη Μαρινάκη στη γιορτή νεολαίας της Μητρόπολης Πειραιά βλέπουμε. Ευλόγησον.
Το έχασαν το... θέμα στο Πρώτο Θέμα αλλά εντάξει, συμβαίνει και στις καλύτερες δημοσιογραφικές οικογένειες.
Αναδημοσίευση από το Εφημερίδα των Συντακτών
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
2ος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ τον Ιούνιο: Ανακοινώθηκε ΕΠΙΣΗΜΑ η ύλη!
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 2/04
ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση
ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ