Thumbnail
Δημοσίευμα της ΑΥΓΗΣ

Δραματικές είναι οι εξελίξεις, καθώς η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ καταθέσε πρόταση με νέα σκληρά μέτρα για τον ελληνικό λαό ο οποίος βρίσκεται ήδη 5 χρόνια σε μνημόνιο.

Η πρόταση που καταθέτει η κυβέρνηση μοιάζει αρκετά πιο πολύ με αυτή του Γιούνκερ παρόλο που 61% ψήφισε ΟΧΙ σε νέα μνημόνια και τελεσίγραφα.

Τα πράγματα σίγουρα είναι δύσκολα καθώς απειλές και εκβιασμοί δίνουν και παίρνουν. Πιο δύσκολα όμως θα είναι για τους οικονομικά ασθενέστερους που θα κληθούν ακόμα μια φορά να πληρώσουν τα σπασμένα.

Αυτό που έκανε εντύπωση όπως φαίνεται και από τα κοινωνικά δίκτυα, ειδκά στον κόσμο της αριστεράς είναι η περιγράφη της ΑΥΓΗΣ του νέου μνημονίου ως "Πρόταση - διεξόδου με χαρακτηριστικό την μετακύλιση βαρών στους πλούσιους.

Στην περίληηψη γράφει μάλιστα: Η πρόταση είναι μια οριακά επιβαρυμένη εκδοχή της προηγούμενης  πρότασης ως προς το συνολικό ποσό που περιλαμβάνει όμως για πρώτη φορά ουσιαστική μετακύλιση βαρών στα υψηλότερα εισοδήματα, φορολόγηση των εφοπλιστών, προβλέπει την εισαγωγή των εργασιακών δικαιωμάτων εντός του 2015 ενώ απλώνει σε ορίζοντα τριετίας τα επαχθή μέτρα και προβλέπει αναπτυξιακό πακέτο και ρύθμιση του χρέους"

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 03/7

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ
Διεξαγωγή συνεντεύξεων εκπαιδευτικών για τα Ευρωπαϊκά Σχολεία
Διεξαγωγή συνεντεύξεων εκπαιδευτικών υποψήφιων για απόσπαση με σκοπό την κάλυψη θέσεων διδακτικού προσωπικού στα Ευρωπαϊκά Σχολεία
Διεξαγωγή συνεντεύξεων εκπαιδευτικών για τα Ευρωπαϊκά Σχολεία
ΕΟΠΠΕΠ
ΕΟΠΠΕΠ: Ολοκληρώθηκαν οι εξετάσεις πιστοποίησης Τάξης Μαθητείας ΕΠΑΛ για 2.900 αποφοίτους
Τα αποτελέσματα θα είναι στη διάθεση των αποφοίτων που συμμετείχαν στις εξετάσεις πιστοποίησης το επόμενο χρονικό διάστημα στην ιστοσελίδα του...
ΕΟΠΠΕΠ: Ολοκληρώθηκαν οι εξετάσεις πιστοποίησης Τάξης Μαθητείας ΕΠΑΛ για 2.900 αποφοίτους