Thumbnail
Δυο αδέσποτα ζώα

Η Kala και η Keira είναι δύο αδέσποτα ζώα που ζουν σε κέντρο διάσωσης στη Γεωργία, τα οποία όμως επρόκειτο να θανατωθούν επειδή ήταν… υπεράριθμα.

Μια φωτογραφία ήταν αρκετή για να τους σώσει τη ζωή. Η αγκαλιά που έκανε η μία στην άλλη αναρτήθηκε στο Facebook και μέσα σε λίγη ώρα τα δύο σκυλιά βρήκαν οικογένεια και σώθηκαν από βέβαιο θάνατο. Μια συναισθηματική εικόνα που έκανε το γύρο του κόσμου με το ένα ζώο να αγκαλιάζει το άλλο και έδειξε σε όλους πως τα σκυλιά έχουν δυνατά συναισθήματα, καμιά φορά πιο ισχυρά από τα ανθρώπινα…

Η φωτογραφία δημοσιεύτηκε στο Facebook από την οργάνωση «Angels Amongs Us Pet Rescue», που εδρεύει στην Ατλάντα, με μία περιγραφή της κατάστασης που αντιμετώπιζαν η Kala και η Keira.

Διαβάστε το συγκινητικό μήνυμα:

«Είμαι η Kala και αυτή είναι η Keira. Φοβόμαστε τόσο πολύ εδώ μέσα. Οι υπάλληλοι στο καταφύγιο βλέπουν πόσο φοβισμένες είμαστε, αλλά μας έχουν πει πως απόψε εκπνέει η προθεσμία που έχουμε. Πρέπει να βρούμε κάποιον να μας σώσει, αλλιώς είμαστε τα επόμενα στη σειρά (της ευθανασίας).

Η Keira είναι μαύρη και είναι ένα ημίαιμο boxer. Είναι πολύ γενναία και μου λέει να είμαι κι εγώ, αλλά δεν ξέρω αν μπορώ.

Μπορείτε να δείτε τα πρόσωπά μας. Η Κέιρα ξέρει τι μας περιμένει. Το βλέπετε στα μάτια της. Προσπαθεί να δείξει πως είναι γενναία, αλλά νιώθω την καρδιά της να χτυπάει γρήγορα, καθώς στηρίζομαι πάνω της.

Αν δεν μας σώσει κάποιος, τότε θα έρθουν να την πάρουν μακριά μου. Θα τη βλέπω να απομακρύνεται στο διάδρομο. Δε θα ξανάρθει κι εγώ θα βάλω τα κλάματα. Μετά θα έρθουν για μένα και δεν ξέρω αν θα μπορέσω να φανώ γενναία.

Συμπαρασταθήκαμε η μία στην άλλη, όσο βρισκόμασταν εδώ. Μου έδωσε ελπίδα, γιατί εγώ δεν είχα. Τώρα όλα έχουν τελειώσει. Εκτός κι αν…»

Από τα πρώτα κιόλας λεπτά η ανταπόκριση των φιλόζωων ήταν τεράστια. Το μήνυμα με τη φωτογραφία των δύο αγκαλιασμένων σκυλιών κοινοποιήθηκε αστραπιαία και δύο ώρες αργότερα η Kala και η Keira είχαν σωθεί.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Βάσεις Εισαγωγής: Πτώση σε Πολυτεχνεία και Νομικές αλλά οι Ιατρικές διεκδικούν να πάνε ψηλότερα

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 01/7

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Μητσοτάκης στο Μαξίμου
Κ. Μητσοτάκης για ΑΣΕΠ: Έρχονται παρεμβάσεις για την επιτάχυνση προσλήψεων στο Δημόσιο
«Σκοπός μας τώρα είναι η επιτάχυνση και σε αυτή την κατεύθυνση θα κινηθούν οι πρωτοβουλίες μας...»
Κ. Μητσοτάκης για ΑΣΕΠ: Έρχονται παρεμβάσεις για την επιτάχυνση προσλήψεων στο Δημόσιο
ypaith2
Πανελλαδικές 2024: Υποβολή μηχανογραφικού για την εισαγωγή αλλοδαπών-αλλογενών στα ΑΕΙ
Υποβολή ηλεκτρονικής αίτησης - μηχανογραφικού δελτίου για την εισαγωγή αλλοδαπών - αλλογενών στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση έτους 2024
Πανελλαδικές 2024: Υποβολή μηχανογραφικού για την εισαγωγή αλλοδαπών-αλλογενών στα ΑΕΙ