Thumbnail
Ο καιρός

Καλό καιρό θα έχει σήμερα το μεγαλύτερο μέρος της χώρας, με εξαίρεση λίγες παροδικά αυξημένες νεφώσεις που θα αναπτυχθούν στα δυτικά και τα βόρεια και τοπικές ομίχλες στα ηπειρωτικά κατά τις πρωινές ώρες.

Αραιές νεφώσεις θα αναπτυχθούν στην Αττική με τους ανέμους να πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

Παροδικά αυξημένες νεφώσεις θα αναπτυχθούν στην Θεσσαλονίκη με την ορατότητα να είναι περιορισμένη κατά τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί μεταξύ 14 και 22 βαθμούς Κελσίου.


Στη Θράκη και στη Μακεδονία προβλέπονται παροδικές νεφώσεις και το πρωί κατά τόπους ομίχλη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 20 με 22 βαθμούς.
 
Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά θα υπάρχουν αρκετές νεφώσεις. Το πρωί θα σημειωθούν, στα νησιά λίγες βροχές και στα ηπειρωτικά κατά τόπους ομίχλη. Οι άνεμοι θα πνέουν με  μικρή ένταση. Το μεσημέρι η θερμοκρασία θα φτάσει στους 23 με 25 βαθμούς.
 
Στην Πελοπόννησο προβλέπονται νεφώσεις, αλλά και μεγάλα διαστήματα με ήλιο. Ο υδράργυρος θα δείξει έως τους 26 βαθμούς.
 
Στην Κρήτη θα επικρατεί ηλιοφάνεια και οι άνεμοι θα είναι μικρής έντασης. Η θερμοκρασία θα φτάσει, σε πολλές περιοχές του νησιού, στους 26 βαθμούς Κελσίου.
 
Στα Δωδεκάνησα, στις Κυκλάδες, στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και στις Σποράδες προβλέπονται  αραιές νεφώσεις, που κατά διαστήματα θα είναι πυκνότερες και βοριάδες 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 24 με 26 βαθμούς.
 
Στη Θεσσαλία, στην ανατολική Στερεά και στην Εύβοια αναμένονται, παροδικές νεφώσεις, πρωινές ομίχλες αλλά και διαστήματα με ήλιο. Η θερμοκρασία θα φτάσει, στα πεδινά στους 25 βαθμούς και στα ορεινά στους 20.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 05/7

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ekpaideytikos
Το κρυφό κόστος των 10.000 διορισμών: «Πριόνισμα» αναπληρωτών με συγχωνεύσεις, υποβαθμίσεις και «κόφτες» παντού
Στοχος είναι να μεγαλώσει ο αριθμός των μαθητών στις τάξεις προκειμένου να δημιουργηθούν τεχνητά πλεονάσματα – υπεράριθμες  εκπαιδευτικών και να...
Το κρυφό κόστος των 10.000 διορισμών: «Πριόνισμα» αναπληρωτών με συγχωνεύσεις, υποβαθμίσεις και «κόφτες» παντού
sxoleia
Εικόνες ηλεκτρονικής τρικυμίας σε σχολεία του… Naxos smart island
Με προχειρότητα και χωρίς προγραμματισμό και υποδομές τοποθετούνται από το Υπουργείο Παιδείας σύγχρονα συστήματα μάθησης στα σχολεία στη Νάξο
Εικόνες ηλεκτρονικής τρικυμίας σε σχολεία του… Naxos smart island