limeniko_skafos
Ποιες θέσεις αφορά

Το Υπουργείο Ναυτιλίας προκηρύσσει διαγωνισμό για την απευθείας κατάταξη 75 Αξιωματικών στο Λιμενικό Σώμα.

Οι θέσεις κατανέμονται ως εξής:

  • Ειδικότητα Κυβερνήτη: 20 θέσεις για πτυχιούχους Ακαδημιών Εμπορικού Ναυτικού (ΑΕΝ) ή Πλοιάρχους της ημεδαπής με τουλάχιστον 6 μήνες θαλάσσιας υπηρεσίας μετά την απόκτηση διπλώματος Γ΄ τάξης Εμπορικού Ναυτικού. Εάν δεν επαρκούν οι υποψήφιοι, οι θέσεις θα καλυφθούν από πτυχιούχους της αλλοδαπής.
  • Ειδικότητα Μηχανικού: 55 θέσεις για πτυχιούχους ΑΕΝ ή Μηχανικούς της ημεδαπής με 6 μήνες θαλάσσιας υπηρεσίας. Εάν οι θέσεις δεν καλυφθούν από ημεδαπούς υποψηφίους, θα καλυφθούν από πτυχιούχους της αλλοδαπής.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν ηλεκτρονικά την αίτησή τους μέσω της εφαρμογής https://portal.hcg.gr/stratol από 10 Ιανουαρίου 2025 έως 10 Φεβρουαρίου 2025.

Μετά την καταχώριση της αίτησης, οι υποψήφιοι πρέπει να την εκτυπώσουν, να την υπογράψουν και να την αποστείλουν με συστημένη αλληλογραφία μαζί με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά στη διεύθυνση του Υπουργείου Ναυτιλίας έως 11 Φεβρουαρίου 2025.

Όλες οι ειδήσεις για νέες θέσεις εργασίας, Προκηρύξεις, Διορισμούς, ΑΣΕΠ στην Ελλάδα

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ την Ιούνιο: Ανακοινώθηκε επίσημα Όλη η ύλη εδώ

ΑΣΕΠ: Η πιο ΕΥΚΟΛΗ εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Αγγλικών golearn σε 2 ημέρες - Την παίρνετε από το σπίτι σας

Πώς γίνεσαι Εκπαιδευτής Ενηλίκων με υψηλές αμοιβές; Όλοι μπορούν!

ΝΕΟ! Εύκολη Πιστοποίηση Ιταλικών ή Ισπανικών (μόρια 2ης ξένης γλώσσας)

Πιστοποίηση Η/Υ  - ECDL golearn για το Δημόσιο σε 2 ημέρες στα χέρια σου

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

pada
Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος το ΠΑΔΑ στην 7η Διεθνή Έκθεση «Verde.Tec Τεχνολογίες Περιβάλλοντος»
Ομιλία στo θεματικό εργαστήριο «Κυκλική οικονομία και κλωστοϋφαντουργικά: Ο δρόμος προς μια πράσινη μετάβαση»
Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος το ΠΑΔΑ στην 7η Διεθνή Έκθεση «Verde.Tec Τεχνολογίες Περιβάλλοντος»
foto_education_pencils_blue.jpg
Χιλιάδες τα κενά στα σχολεία της Δευτεροβάθμιας: «SOS! Ανάγκη για πάνω από 4.900 διορισμούς»
«Τα κενά των αναπληρωτών εκπαιδευτικών παραμένουν-επί του παρόντος- χιλιάδες» - Τα αιτήματα της ΠΕΑΔ
Χιλιάδες τα κενά στα σχολεία της Δευτεροβάθμιας: «SOS! Ανάγκη για πάνω από 4.900 διορισμούς»