Thumbnail
Face book

Το Facebook είχε ανακοινώσει παλιότερα πως σύντομα οι χρήστες του θα έχουν τη δυνατότητα να προσθέσουν μέσω του κινητού τους ως κεντρική εικόνα, ένα σύντομο animated video, δηλαδή ένα GIF.

Πλέον η συγκεκριμένη αναβάθμιση είναι διαθέσιμη σε όλο και περισσότερους χρήστες. Mπορείτε να ανατρέξετε στην εφαρμογή του Facebook στο κινητό σας σου και λογικά πλέον θα έχει εμφανιστεί η δυνατότητα «take a new profile video». Διαφορετικά, θα υπάρχει μια ενημέρωση η οποία θα σας ειδοποιεί ότι πολύ σύντομα θα έχετε τη δυνατότητα επιλογής "προφίλ – βίντεο".

Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να δημιουργήσετε το δικό σας animated video- διάρκειας μέχρι και 7 δευτερολέπτων- μέσα από το mobile app του Facebook και στη συνέχεια να το προσθέσετε ως profile picture.

Οι αλλαγές της τελευταίας αναβάθμισης περιλαμβάνουν επίσης τη δυνατότητα να αλλάξετε την φωτογραφία προφίλ σας προσωρινά (πχ για την περίοδο των χριστουγεννιάτικων διακοπών) και με τη βοήθεια ενός χρονομετρητή να την κρατήσετε για όσο εσείς επιθυμείτε.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 2/9

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα