Thumbnail
Ταινίες 2016

Επιμέλεια: Ζωή Καραθανάση

Οι λάτρεις του κινηματογράφου είναι αναμενόμενο να είναι συνεπαρμένοι με το 2016, αφού πολλές εκπληκτικές ταινίες θα κάνουν την εμφάνισή τους. Η Disney, μία από τις καλύτερες και διασημότερες παραγωγές στο χώρο του κινηματογράφου, θα παρουσιάσει φέτος ένα μεγάλο αριθμό ταινιών που προκαλούν τόσο την περιέργεια όσο και τον ενθουσιασμό του κοινού.

Zootopia (Μάρτιος)

Πρόκειται για ακόμη ένα κινούμενο σχέδιο γεμάτο χιούμορ και φαντασία από τους δημιουργούς του «Ψυχρά κι ανάποδα» (Frozen) και «Οι Υπερέξι» (Big hero 6). Σ’ αυτή την ταινία παρακολουθούμε τα ζώα να συμπεριφέρονται σαν ανθρώπους, να επικοινωνούν με ανθρώπινη μιλιά, να εργάζονται, να ζουν. Έχει σκηνοθετηθεί από τους Byron Howard, που βοήθησε στη σκηνοθεσία των ταινιών «Μαλλιά Κουβάρια» (Tangled) και «Bolt», και Rich Moore, ο οποίος έχει σκηνοθετήσει το The Simpsons. Πρωταγωνιστούν, μεταξύ άλλων, οι Ginnifer Goodwin,  Jason Bateman και η Shakira.

The Jungle Book (Απρίλιος)

Το αγαπημένο «Βιβλίο της Ζούγκλας» ξαναζωντανεύει στις οθόνες μας με νέους ηθοποιούς, νέα  εφέ, νέα σκηνοθεσία. Αυτή η ιστορία αφορά ένα μικρό ορφανό αγόρι που μεγαλώνει με τη βοήθεια μιας αγέλης λύκων, μίας αρκούδας κι ενός πάνθηρα στη ζούγκλα. Σκηνοθετημένη από τον Jon Favreau, που έχει σκηνοθετήσει επίσης τις ταινίες «Zathura» και «Iron Man» και πρωταγωνιστές τη Scarlett Johansson, τον Idris Elba και τη βραβευμένη με Όσκαρ Lupita Nyong’o .

Alice through the looking glass (Μάιος)

Ο φανταστικός κόσμος της Αλίκης, που αγαπήθηκε απ’ το κοινό, επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη με αυτό το sequel. Σκηνοθέτης της αυτή τη φορά είναι ο James Bobin, ενώ ένας από τους παραγωγούς της είναι ο Tim Burton. Πρωταγωνιστούν ο Johnny Depp, η Anne Hathaway, η Helena Bonham Carter και η Mia Wasikowska.

Finding Dory (Ιούνιος)

Μετά την επιτυχία του «Ψάχνοντας τον Νέμο» (Finding Nemo), έρχεται η ταινία «Ψάχνοντας τη Ντόρι». Σ’ αυτή την ταινία η Ντόρυιανακαλεί στη μνήμη της αναμνήσεις από την παιδική της ηλικία κι έτσι επιθυμεί να αναζητήσει την οικογένειά της. Ο σκηνοθέτης του «Ψάχνοντας τον Νέμο», Andrew Stanton, έρχεται να σκηνοθετήσει και αυτή τη ταινία. Στο ρόλο της Dory βρίσκεται η αγαπημένη αμερικανίδα κωμικός και παρουσιάστρια Ellen DeGeneres.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 15/7

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα